perjantai 11. huhtikuuta 2008

Kiirettä pitää

Tällä viikolla en ole juurikaan ehtinyt ajattelemaankaan blogin kirjoittamista, jotenka päivityksiä tämän viikon touhuista tulee varmaan vasta ensi viikolla. Tarmon kanssa oltiin toki maanantaina TOKOssa ja tiistaina agilityssä. Santun patit leikattiin keskiviikkona ja kaikki meni hyvin. Samalla myös hampaat siis puhdistettiin. Nyt vaan odotellaan tuloksia, minkälaatuisista pateista on kyse.

Tarmolle oli tosi iso juttu kun Santtu saapui leikkauksesta kotiin tötterö päässä. Tarmon silmät suurenivat varmaan lautasen kokoisiksi kun se ihmetteli tuota omituista antennia Santun kaulassa. Santtu on alkanut käyttämään surutta hyväkseen kauluria, sillä pystyy näemmä hyvin jyräämään ;)

Loppuviikko meneekin sitten vieraiden, ristiäisten ja polttareiden parissa, sekä paimentaessa lapsia ja koiria, ja erityisesti tötterö-päätä vahtiessa. Jotenka kiirusta siis pitää :)

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

On tosi kiva lukea kuulumisianne :) Viime perjantaiset kuvat saivat edelleen hymyn huulille. Repesin kyllä aikanaan, kun lähetit Tarmon passikuvat ja Santun "pilailukuvat" samassa viestissä... Saadaan agirotuun "Veikan vaikeet" kun ainaskin Tarmo, Tico, Raisa ja Remu on lähdössä joukkueeseen touhuamaan. Täytyy vielä kysäistä Reettaa ja Paavoakin mukaan.

terveisin,

Tiina ja Tarmon Syster-Yster