keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Edistystä tiistai-illan iloksi :)

Tänään oli normaalit tiistain treenit Konalassa. Ratana meillä oli lyhyehkö pätkä, jossa päästiin testaamaan nyt parina edellisenä iltana harjoiteltuja pujottelua ja rengasta. Ja pakko kyllä sanoa, että harjoittelun huomasi! Rengas ei tällä kertaa aiheuttanut mitään ongelmaa, vaan meni kerta heitosta ihan niinkuin pitikin, vaikka se oli radalla viimeisenä esteenä ja siis ihan vauhdilla siihen kohtaan tultiin. Aikaisemmin on pari ekaa yritystä useimmiten mennyt jostain väärästä välistä.

Pujottelussa oli tänään todella haastava lähestymiskulma ja takaa leikkaus, joka tuotti kaikille hankaluuksia, niin siis myös Tarmolle. Mutta muuten se sujui nyt suorilla ja täyspitkillä kepeillä jo paljon paremmin. Jee! Edistystä siis selvästi :)

Tässä rata:



Lopuksi otettiin keinua vielä yksittäisenä esteenä. Siinä jatkui sama meno kuin nyt parina edellisenäkin iltana, eli ihan suuren suurella riemulla Tarmo ei sinne vieläkään ole menossa. Mutta ei toisaalta kokonaan kieltäydykään.

"Rankka" treeniputki saa vielä huomenna jatkoa, kun mennään Ojankoon epiksiin. Jännä nähdä miten siellä käy. Meitä onkin taas lähdössä melkein koko treeniryhmä, kivaa että on seuraa :)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin! Teillähän on varsinainen agilitykausi menossa. Koska meinaatte mennä virallisiin kisoihin?

Sinttu kirjoitti...

Ehheh... helatorstaina!!! Mikä tulee ihan kauheen nopeesti eteen... Mut pakkohan se startti oli saada alle kun sinne agirotuun pitäis sinne kisaavien joukkueeseen kuulemma mennä... hui, vähän hirvittää ;)

Sinttu kirjoitti...

...ja toi helatorstain kisa oli oikeestaan ainoa mahdollisuus ennen agirotua, kun kesäkuussa ei mikään viikonloppu käy. Jotta näillä mennään, kävi miten kävi, teemme parhaamme ja katsomme mihin se riittää... jne... ;)