perjantai 15. tammikuuta 2010

Jangas - pentuetapaaminen 10.1.2010

Blogi laahaa nyt niin pahasti jäljessä että nyt on syytä ryhdistäytyä!

Vuoden alku on kaiken kaikkiaan ollut allekirjoittaneelle varsin työn täyteinen, senpä vuoksi niin harrastaminen kuin blogin päivityksetkin ovat jääneet vähän vähemmälle.

Tammikuu aloitettiin reippaasti Jangas-pentuetapaamisen merkeissä Hyvinkäällä. Päivi Männistö Suomen maajoukkueesta oli lupautunut vetämään meille agilitytreenejä. Rata oli tosi haastava. Valitettavasti Tarmolla oli se "nuuhupäivä" (kyllä, trimmasin sen edellisenä päivänä ja taas tuli todistettua se että niin ei siis todellakaan kannata tehdä) joten meidän osalta treenit menivät aivan poskelleen. Koiraan ei oikein tuntunut saavan mitään kontaktia vaikka olisi voltteja heitellyt. Harmitti ihan hirveästi, kerrankin kun olisi moisiin treeneihin ollut mahdollisuus!

Päästiin meidän ryhmän viimeisenä sitten vielä kokeilemaan rataa uudestaan, sitten sujui sentään jo vähän paremmin ;)

Berit Niemen vetämiin ToKo-treeneihin ei oltu Tarmon kanssa ilmoittauduttu (tai no myöhemmin huomasin Tiinan blogiin päivittämästä aikataulusta että paikka olisi kuitenkin ollut, mutta en sitä ollut älynnyt blogista lukea...).

Vähän myöhemmin päästiin kuuntelemaan mielenkiintoista luentoa metsästyskoulutuksesta, menivätpä jotkut hurjat ulos pakkaseen myös noutoa harjoittelemaan. Kaisan kanssa vedettiin vielä pienimuotoista näyttelykoulutusta siitä kiinnostuneille.

Allekirjoittaneen osalta päivän koulutuksellinen anti jäi vähän laihaksi, mutta minkäs sille voi että sattui niin huono päivä kohdalle. Mutta muuten oli kyllä erittäin mukava päivä. Oli todella kiva nähdä Tarmon sisaruksia sekä muitakin sukulaisia. On ne kaikki vaan niin taitavia :)

Ei kommentteja: