keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Aivot sauhuten...

Eilen treenattiin Konalassa Reetan ohjauksessa Camillan suunnittelemaa kinkkistä rataa. Rataan sisältyi esteen takaa kierrätyksiä, välistä vetoja ja ennen kaikke a-houkutuksia. Rata oli todella vaikea, ei muuten mutta a vetää Tarmoa puoleensa todella vahvasti, niin jouduttiin tekemään aivan älytön määrä toistoja. Siinä taas pieni spanieli väsyi aika nopeasti, siitä oikein näkyi kun reppanalla aivot sauhusi ja kieli roikku polvissa =) Mutta saatiin kuin saatiinkin rata pariin otteeseen loppuun asti!



Meille tuo pelkkä a-houkutin oli tosi paha, mutta lisää haastetta siihen toi vielä se että joka toisella kerralla aalle ei menty ja joka toisella kerralla mentiin.

Toinen katala ansapaikka oli kun hypyltä (4.) mentiinkin kauimpaiseen päähän putkea eikä siihen mikä oli suoraan edessä. Tämä sujui meiltä huomattavasti paremmin kuin se a-houkutus.

Lisäksi radalla treenattiin keppejä kolmeen kertaan, ne oli kylläkin 2/3 pituudeltaan. Sujuivat ihan hyvin, mutta vauhti kyllä hidastui sitä mukaa kun koira väsyi.

Koko homman nimi oli vartalo-ohjaus. Minun on todella korostetusti ohjattava vartalollani varsinkin noissa houkutus-kohdissa. Muuten... meni jo! :)

Ei kommentteja: