keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Synttäreitä ja agilityä

Isäntäväen lomaillessa Hong Kongissa viime viikolla täytti Santeri Suuri Karvajalka kunnioitettavat 13 vuotta! Tällä kertaa juhlat juhlitaan yhtäaikaa Tarmon tulevien 6-vuotissynttäreiden kanssa. Katsotaan minkälaista herkkukakkua tällä kertaa tarjoillaan ;)

Tarmon kanssa oltiin taas eilen agility-treeneissä. Olo oli muuten aika onnellinen: ulkona tuli kaatamalla vettä, ja meidän treenit ovat jo siirtyneet sisähalliin! Aivan ihanaa, olis meinaan saattanut hivenen ketuttaa kaatosateessa treenaaminen ;)

Ohjelmassa meillä oli tällä kertaa vaatimattomasti hyppyrata agilityn mm-kisoista, parilla pikku muutoksella. Mutta sehän ei meitä haitannut, vaan homma sujui aivan älyttömän upeasti. Tarmo oli loistava, vauhdikas, keskittynyt... eikä emäntäkään tainnut ihan hirveästi mokailla. Aivan super-hyvä fiilis :) Jotenkin tuntui että kaikilla koirilla oli hirveä vauhti ja into päällä, liekö viilentyneillä keleillä vaikutusta energia-tasoihin?

Tässä vielä esimerkki-suoritus k.o. maxien joukkekisan hyppyradasta mm-kisoita: starring Jouni Orenius & Neela.

4 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Heh, tajusin vasta nyt että tehtiin tosiaan aika tiukkaa rataa eilen, vaikkakin meille oli vähän enemmänkin niitä helpotuksia.... hyvä ettei rima ole liian korkealla ;)

Sinttu kirjoitti...

Niinpä, ja mietihän miten hyviä oltiin kaikki!?!! :)

Mika kirjoitti...

Isoin ero ainakin omaan suoritukseeni on siinä, miten hyvin Jouni pysyy Neelan edellä. Esim. putken hän ohittaa niin ajoissa, että pystyy ohjaamaan koiran keppeihin ihan normaalisti oikealla kädellä.
Toiseksi viimeisen esteen hän tekee täysin eri tavalla, kuin kukaan meistä.
Kaveri paitsi osaa ohjata, on nopea juoksija.

Sinttu kirjoitti...

Totta, Jouni onkin varsinainen urheilu- ja juoksuihme. Muistan nähneeni joskus jonkun radanpätkän missä hän käy välillä turvallaan mutta on sieltä salamana pystyssä ja silti juoksussa koiransa (borcol) edellä ;-)