maanantai 9. syyskuuta 2013

Ruoka-asiaa

Loten mukana saapui myös muille koirille uudet tuulet ruokailun suhteen :) Kasvattaja-Tiina on jo aika pitkään syöttänyt koirilleen ositten barf-ruokaa ja osittain "kotiruoaa". Eli yhdistelmässä annetaan noin 1/3 lihaa/kalaa/kananmunaa raakana ja 2/3 kaurapuuroa & vihannessosetta. Päälle vähän vitamiineja sekä pakurikääpää (olisi hyvää ihmisillekin, parantaa immuniteettia sekä mahdollisesti pysäyttää kasvainten etenemisen). Tiinan koirista kyllä huomasi päältä päin ketkä ovat olleet tällä ruokavalilla ja ketkä nappuloilla: ero esim. turkin kunnossa on huomattava.

Päätin siis kertaheitolla vaihtaa myös Santun ja Tarmon ruokailun samoille linjoille. Ja melkein voisin väittää että turkit ovat jo nyt alkaneet kiiltää ja siloittua, ja Santtu on selvästi saanut vähän lihaa vanhojen luittensa ympärille :) Eli tällä kyllä taidetaan jatkaa, vaikka kolmen koiran ruokkiminen näin onkin hivenen haastavaa. Pakkauskoot kun ovat järestään 500 g tai 1 kg.

Törmäsin tänään myös internetin ihmeellisessä maailmassa MUSHin mainoskampanjaan. He ovat siis BARF-ruokavalmistaja: MUSH

Tällä hetkellä heiltä saa tilattua kupongin ilmaista näytettä varten. Itse ainakin ajattelin testata, joten tässä mainos muillekin :)

100 % luonnollinen koiranruokaa - MUSH

1 kommentti:

Pia kirjoitti...

Kiitos vinkistä :) Tuffsen tykkäsi :)