lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tapahtumarikas lauantai

 Tänään lauantaina oli kasvattaja Tiina järjestänyt meille kasvatinomistajille yhteistreenit Ojangossa HSKH:n hallilla. Porukkaa olikin kivasti paikalla, ihan viimeisimmän pentueen muutaman kuukauden ikäisistä pikku-pennuista porukan iso-eno Tarmoon asti.

Loten kanssa treenattiin TOKOa: seuraamista, perusasentoja, liikkeestä seisomaan jäämistä ja ruutua. Koira osaa, emännällä koordinaatiohaasteita ;-) Toki molemmista näkyi viime aikojen kiireet ja treenaamattomuus, mutta parin kerra höpö-höpöilyn jälkeen hommat taas palautuivat mieleen. Ja on se Lotte vaan niin pätevä!

Kahvitauon jälkeen (tarjolla oli myös houkuttelevaa pannaria mutta taistellen tuli herkut vältettyä tällä kertaa...nimim. kesäksi kuntoon :)) treenattiin Loten kanssa vielä agilityn kontakteja.

Sitten koiran vaihto ja Tarmo kehiin. Agilityä taas vähän, T:llä oli selvästi kivaa :) Lemppariesteitä: putki, pujottelu, A... 

Lauantain koiratapahtumat eivät vielä loppuneet siihen. Suuntasimme yhteistreenien jälkeen jälleen kaverini Maijan työpaikalle Trimmauspalvelu Grroomiin. Siellä meitä odotti koirien koulukuvaus :) 

Saattoi olla hyvä ajatus käydä ensin treenaamassa ja sitten vasta kuvauksessa, sen verran rauhallisia ja hienosti käyttäytyviä malleja nuo meinaan olivat. Nyt sitten vaan odotellaan koska kuvia pääsee ihailemaan ja tilaamaan Studio Nevianilta. Odottakaa vaan sukulaiset ja ystävät, tiedän mitä saatte tänä vuonna lahjaksi ;-)


Jee, jännä lauantai! :)


Ei kommentteja: