tiistai 2. syyskuuta 2014

Agilitykisoissa

Lauantaina käytiin Loten kanssa vaihteeksi kokeilemassa kisaamista Ojangossa HSKH:n kisoissa. Tuloksenna kaksi HYLlyä ja yksi tulos parilla virheellä ja niitten korjaamiseen menneellä yliajalla. Kovasti ne LUVA-nollat olisi hakusessa, mutta hiljaa hyvää tulee, vai miten se meni? Toisaalta, vastahan tässä on vuosi treenattu yhdessä... ja kyllähän meillä treeneissä sujuu ;)

Varsin positiivinen fiilis jäi kyllä näistä kisoista. Eka agility-rata nyt meni kaahailuksi, pistetään liian innon piikkiin. Toinen este kepit (joille hienosti sisään 1-luokkaan nähden hankalasta kulmasta), mutta puolesta välistä kepeiltä Lotte bongasi seuraavana suoraan häämöttävän putken pään ja sinne sitten singahti. Ei voinut mitään.

Satu Tuomela oli kuvannut kisoja ja onnistunut nappaamaan meistäkin pujottelusta kuvan, juuri ennen putkeen sinkoamista:Toinen agility-rata kesti sitten jo paljon paremmin lapasissa. ja mikä parhainta: Lotte pysähtyi hienosti kontakteille!!! Sitä piti jo vähän tuulettaakin maalissa. HYLly tuli tälläkin radalla siitä, kun keppien vika väli jäi suorittamatta kun piti singota suoraan edessä odottavaan putkeen. Note to self: treeneihin kauko-ohjattava namikippo tilaukseen?!?

Hyppyradalta muuten homma hanskassa, jopa yllättävän "rauhallsita" menoa ollakseen Lotte. No, hyvässä yhteistyössä siis mentiin. Renkaasta ohi, ehkäpä ohjaukseni tuli myöhässä... ja tälläkin radalla kepeiltä virhe, keskellä keppejä yksi väli jäi väliin. Vähän omituinen virhe, kepit ovat olleet Lotella todella varmat ja nopeat. Nuo aikaisemmat liian aikaisin putkeen sinkoamiset ymmärrän, menee sen innon ja malttamattomuuden piikkiin, mutta tämä viimeinen oli vähän hassu virhe. Otinkin kepit ihan kokonaan uusiksi, ajalla ei tuossa vaiheessa kuitenkaan ollut väliä.

Kiva fiilis oli kuitenkin kisata, ja muutamista onnistuneista asioista (kontaktit kisatilanteessa!!!) jäi hyvä mieli. Tätä lisää :)

Ei kommentteja: