maanantai 12. toukokuuta 2008

Kuulumisia pitkästä aikaa...

Tässä onkin pari viikkoa pitänyt melkoista haipakkaa! Toissa viikolla kiireisenä piti puolison kanssa vietetty loma Barcelonassa. Loma oli erittäin onnistunut! Ikävä kyllä paluu arkeen oli hieman karu, sain nimittäin kuulla viime viikolla päivää ennen koeajan päättymistäni että työsopimustani ei jatketa. Täällä siis eräskin pätevä projektipäällikkö vailla työtä tällä hetkellä...

Noh, koirat ovat siis eläneet pari viikkoa ns. pellossa. Onneksi todella kiva ja ahkera koiranhoitajamme oli sentään viihdyttänyt poikia pitkillä kävelylenkeillä, sekä vierailemalla mm. kotonaan bichon-poikia moikkaamassa.

Loppuviikosta alkoi poikien meininki olla jo sen suuntaista että mietin että näinköhän ne oikeasti kiipeävät kohta seinille... Viikonloppuna päätettiin sitten lähteä mökkeilemään. Kaiken sen riehumisen, juoksemisen, leikkimisen ja uimisen jälkeen on kämpässä vihdoin taas rauha maassa (=hyvin väsyneitä waleseja).

Huomenna päästään Tarmon kanssa pitkästä aikaa parin viikon tauon jälkeen agility-treeneihin. Saas nähdä mitä siitä tulee tauon jälkeen. ToKo-juttujakaan ei olla treeneiltu vähään aikaan, mitä nyt satunnaisia yksittäisiä liikkeitä lukuun ottamatta. Ehkäpä saan energiani riittämään niihinkin jo tällä viikolla.

Torstaille sovittiin Tiinan kanssa agility-treffit Ojankoon. Ensi viikolla ohjelmassa agilityn harjoittelua normaalisti, Tarmon lonkkakuvaus sekä myöskin jälkikokeeseen harjoittelua Tiinan kanssa. Seuraavat kokeet häämöttävät kesäkuun puolessa välissä, jos siis vaan suinkin mahdutaan mukaan.

Tässä muutama kuva viikonlopun vauhdikkaasta mökkireissusta - ei meinannut taas kamera kestää perässä millään ;)Ei kommentteja: