keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Pellossa eläneen agiliitoa

Eilen päästiin pitkästä aikaa agilitya treenaamaan Tarmon kanssa. Vuorossa oli varsin rauhalliset treenit pujottelun merkeissä. Yllättävän hyvin tuo kakara pysyi hanskassa vaikkei pariin viikkoon oltu mitään tehtykään. Muutamaan otteeseen muut koirat odotustilassa kiinnostivat, mutta kyllä tuo sieltäkin suht kiltisti aina käskettäessä pois tuli. Niinkuin on moneen kertaan tullut Tiinankin kanssa puhuttua, niin nämä nyt ovat vaan tällaisia omatoimisia haahuilijoita, että kontaktia on pakko pitää yllä koko ajan. Jos et pidä niin koiruus on saman tien jossain muualla... ;)

Siitä pujottelusta. Siitä kyllä huomasi että taukoa on vähän ollut. Edellisellä treenikerralla treenattiin myös pujottelua, jolloin oli ilmassa jo vähän vauhdikkaamman menemisen merkkejä. Nytkin Tarmo kyllä pujotteli ihan kivasti kun vauhtiin pääsi, ei ihan niin vauhdikkaasti kuitenkaan kun viimeeksi. Tällä kertaa muistin ohjata naama menosuuntaan, ja nyt kun taukoakin oli ollut niin ohjasin kiltisti kädellä koko ajan.

Haasteita tuotti tällä kertaa pujotteluun lähettäminen. Camilla keksi sitten ottaa käyttöön naksuttimen, ja aika nopesti Tarmo hiffasikin asian. Aluksi otettiin siis vaan ekaa väliä ja heti onnistuneesta suorituksesta naksusta palkka. Tämä pitää muistaa kun käydään vaikka itsekseenkin treenaamassa. Nythän siihenkin on nimittäin aikaa... :)

Ei kommentteja: