maanantai 31. elokuuta 2009

Huh-huh!

Onpahan taas ollut haipakkaa! Lomat on nyt lusittu ja paluu arkeen koittanut. Oltiin tosiaan ensin viikon mittaisella lomamatkalla. Koiruudet asustelivat sillä aikaa kotona tutun hoitajan hoivassa. Hyvin olivat taas pärjänneet, tosin välillä oli ollut hoitaja ihmeissään yrittäessään pidellä kahta jäniksen tai oravan perään hinkuvaa spanielipoikaa... ;)

Kotiin kun päästiin, alkoi meillä melkein heti remontti! Tavoitteenamme oli saada koko remppa hoidettua alta pois ennen kuin työt jatkuvat. Ihan siihen ei pystytty, mutta melkein. Nyt on siis koirilla uusi "vilvoittelualue" (=ihanan viileää laattalattiaa koko käytävän mitalta) sekä uusi "luistinrata" (=laminaattilattiaa koko loppu kämppä). Toki löytyy myös neliötolkulla uutta maalattua seinää minkä voi nuohota likaiseksi, uudet sisäovat, lattialistat, pistorasiat, valokatkaisijat jne... Kyllä nyt kelpaa!

Remontoiminen sujui yllättävän hyvin vaikka koirat olivatkin kotona koko ajan. Olihan se tietysti stressaavaa niille, olivat iltaisin vähintään yhtä väsyneitä kuin mekin. Mm. Santtu joka yleensä pelkää ukonilmaa kuollakseen, kohotti tällä kertaa vain vähän kulmiaan ja jatkoi uniaan, vaikka yhtenä yönä oli oikein kunnon myräkkä.

Agility-treeneihin päästään palaamaan tällä viikolla. Nyt on kolme viikkoa jäänyt väliin, joten saapi nähdä minkälaisia jekkuja Tarmo keksii huomenna ;)

Ei kommentteja: