torstai 6. elokuuta 2009

Liikaa "tarmoa" ja ohjaaja kuutamolla

Tiistaina treenattiin Konalassa kovasti harventuneessa joukossa, sairas- ja kesälomalaisten poissaollessa meitä oli paikalla vain kolme, tosin yhdellä oli kaksi koiraa. Tehotreenit tiedossa siis ;)

Tällaista rataa treenattiin:



Periaatteessä rata oli helpohko, mutta kyllähän tuossa ison ja nopean koiran kanssa oli tekemistä! Tarmolla oli aluksi taas niin paljon "tarmoa", ettei tiukat tässä-tässä-tässä vastakädellä vedetyt käännökset millään meinanneet onnistua. Mutta kun vähän aikaa oli viilattu ja hikoiltu, niin kyllä se siitä :) Jotenkin olin vain itse ihan kuutamolla koko treenien ajan, annoin ihan vääriä estekäskyjä koiralle, käskin sen istumaan kun piti mennä pöydälle jne...

Tällä viikolla mennään vielä tänään käymään Tiinan kanssa Ojangossa, mutta sitten tuleekin pidempi tauko. Kesäloma ALKAAAA!!!!! Lähdetään ensi viikon tiistaina reissuun ja ollaan siellä viikko. Koirat saavat onneksi taas reippaan vakio-hoitajansa tänne kotiin, niin voi hyvillä mielin lähteä itse lomailemaan. Jännä nähdä vaan sitten loman jälkeen ekat treenit, että käyttäytyykö Tarmo yhtä sikamaisesti kuin viimeeksi... ;)

Ei kommentteja: