keskiviikko 31. elokuuta 2011

Keskiviikkoillan ilot

Tänään oltiin toistamiseen Tarmon kanssa agiliito-treeneissä pitkän tauon jälkeen. Edelleen sama meininki jatkui, eli Tarmo oli ihan loistava. Tällä kertaa siinä oli jo vähän enemmän virtaa. Toisin kuin ekalla kerralla, jolloin se raasu väsähti aika nopeasti. Mutta edelleenkin käytös oli paljon rauhallisempaa ja keskittyneempää kuin ennen taukoa.

Tänään jatkettiin aluksi saksalaisten käännösten treenaamisella. Niitä harjoiteltiin parilla eri radan pätkällä. Sen jälkeen otettiin vielä pätkää yhdestä edellisten MM-kisojen radasta. Huomautettakoon että Tarmo näemmä irtoaa aika kauaskin jos kyseessä on A. Siis vaikkei se olisi osana rataakaan... Jotkin asiat eivät muutu ;)

Tällä kertaa vikalla radan pätkällä oli mukana myös pujottelu. Olin todella yllättynyt miten hyvin sekin sujui, mielestäni itseasiassa paljon paremmin kuin ennen taukoa. Silloin ennen taukoahan olimme Tarmon kanssa sillä pujottelun intensiivikurssilla Oreniusten hallilla, missä harjoiteltiin pelkästään pujottelua kujakeppeinä. Siis niin että koiralla on vain yksi kuja jota pitkin juosta, niin että väkisinkin pujottelu tulee suoritettua oikein. Silloin pystyy keskittymään vaan innostamiseen ja vauhdin lisäämiseen. Kurssia ei ehditty suorittaa loppuun niiden Tarmon selkävaivojen takia, mutta liekö sieltä silti jäänyt jotain päähän...

Jälleen kerran jäi tosi iloinen mieli... tästä on taas kiva jatkaa :)

Ei kommentteja: