torstai 29. syyskuuta 2011

Comedic performance by Tarmo

Eilen päästiin taas agiliitämään parin kerran tauon jälkeen. Tällä kertaa ohjelmassa oli keppien tehotreenausta. Ensin harjoiteltiin simppelillä radan pätkällä, mutta jossa kepeille lähestymiskulma oli vähän haasteellisempi.


Kepit mentiin molempiin suuntiin koira vasemmalla puolella, joten putkiin joutui myös "työntämään" koiran.

Tämä harjoitus sujui meiltä hyvin. Olen kyllä vahvasti sitä mieltä että siitä lyhyeksi jääneestää keppikurssista oli Tarmolle tosi paljon hyötyä, koska kepit tuntuvat nyt menevän paljon sujuvammin.

Treenien lopuksi hinkattiin vielä vähän haasteellisempaa juttua. Koirille pidettiin keppien päässä namilautasta, jonka ne saivat vasta kun kepit oli suoritettu loppuun asti. Muutama toisto taisi tulla... ;-)

Tarmo hauskuutti treenien aluksi taas koko porukkaa olemalla... noh, Tarmo :) Häntä heilui, kieli roikkui poskella ja koko naama hymyili. Unohtamatta ohjaajan tapittamista mielettömällä kontaktilla. Ja ihan ekalla kerralla radalla tuli taas suoritettua muutama omavalintainen este. Ja ei, nyt ei ollut kyse ohjaajan ohjausvirheestä, vaan ihan vaan siitä ihanasta A:n, puomin ja keinun kutsusta! Tyyppi oli siis kepeiltä tullessa menossa ihan suoraan sinne minne pitikin ja minne ohjasin, eli putkeen. Mutta yhtäkkiä Tarmo päätti tehdä u-käännöksen ja menikin A:lle! Sama kävi ekalla kerralla kesken keppien... hyvässä vauhdissa oltiin mutta yhtäkkiä uukkarit ja keinulle! Heh, olipahan kaikila paikalla olijoillakin hauskaa - comedic performance by Tarmo ;)

Ei kommentteja: