keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Treenikuulumisia

Pitkästä aikaa vähän treenipäivityksiä tännekin :)

Tarmon kanssa ollaan käyty suht aktiivisesti joitakin poikkeuksia lukuunottamatta koko talvi treenaamassa joka toinen viikko Ojangon uudella areenalla, ja noin kerran kuussa Juvanmalmilla. Keskiviikon Konalan treenit ovat jääneet väliin, koska totesin että liukas lattia ei tee Tarmon motivaatiolle hyvää. Tyyppi ei muutenkaan oikein arvosta kieputus-hyppy-treenejä (lue: vetää porot nokkaan viilaamisesta, olis paljon kivempaa vaan painella vauhdilla suoria ratoja!), saati sitten kun Konalassa pitää varoa vielä liukasta lattiaakin. Ojangossa ja Juvanmalmilla on sen sijaan liidetty kovaa hyvällä tekonurmialustalla ja isossa tilassa.

Eilen Tiina ei päässyt paikalle meidän treenejä vetämään. Harmi sinällään koska a) olin kerrankin ajoissa paikalla ;) ja b) me kaikki treenaajat oltiin ihan sairaan hyviä!!! Ehdittiin vetämään kolme täyttä kierrosta ja sittenkin jäi tunnista aikaa vielä vähän käyttämättä. Saatiin siis ohjaajatkin juosta oikein urakalla ;-)

Tarmo ei taaskaan ollut mitenkään super-nopea, mutta sitäkin varmempi ja tarkempi. Taidettiin itseasiassa tehdä ainakin kerran koko rata täysin puhtaasti. Jee!

Tällainen oli rata:

Ei kommentteja: