sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Päiväkahvit ja ihana Ella

Eilen lähdettiin koko perheen voimin kyläreissulle Kirkkonummelle Tiinan, Teemun ja Ellan luokse. Koiras-pojat pääsivät siis ihanan Ellan luokse sukuloimaan, ja isäntäväki päiväkahvista ja herkuista nauttimaan, ja tietysti hyvästä seurasta myös. Ihan ensimmäiseksi käytiin kuitenkin pienellä metsälenkillä, ja koirat pääsivät nauttimaan kevään tuoksuista ihan vapaina kirmaten. Tässä kuvasatoa retkeltä:


Tarmo elementissään vähän kahjona ;)Santtu nuuhuaa... eikä askelkaan ihan hirveästi vielä paina :)Tarmo tähystää!Ellan ja Tarmon herkkä hetki =)Ja taas mennään!Ella vauhdissa!Hetken aikaa piti katsoa terkemmin onko tässä Ella vai Tarmo, mutta Ellan vaaleampi kirsu paljasti totuuden. Väitän kuitenkin että sukulaisuus näkyy naamasta, Tarmosta on jossain ihan vastaava ilme naamalla otettu kuva :)


Kaiken kaikkiaan siis varsin mukava aurinkoinen lauantai iltapäivä! Pieni mutka matkassa oli allekirjoittaneen lipsahdus liukkaalta ojan reunalta mutaiseen ojaan polvia myöten, sillä seurauksella että lenkin jälkeen kylppäriin pesulle päätyi Sinttu eikä koirat... Kiitos vielä isäntäväelle pesukoneen, kuivausrummun ja vaatteiden lainasta... ja oli se lääkityskin kyllä kohillaan ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tarmon kuva :D Eih! :D :D :D