keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tasaisen varmaa menoa

Eilen treenattiin taas Ojangon hallissa, itseasiassa viimeistä kertaa hallissa tänä keväänä. Seuraava kerta ollaan ulkona viettämässä Vappua, sikäli mikäli treenit toteutuvat. Itse ainakin ilmoitin tulevani paikalle, mutta katsotaan saadaanko treeniporukka kasaan ;)

Mutta eilisiin treeneihin. Tarmo oli taas itse varmuus, ja itseasiassa alkuunsa löytyi vauhtiakin tosi kivasti. Tällä kertaa ratakin oli tosin melko vauhdikas, joten hyvällä motivaatiolla tehtiin monta toistoa. Lopuksi vielä vähän hiottiin radan alussa paikalle jäämistä vähän pidemmän matkan päähän, se kun tuotti treenien alussa into-piukeena-Tarmolle vähän haasteita ;)

Tämän treenin note to self: jos rata on muutenkin jo vähän vauhdikkaampi, niin varaudu siihen että kun kontaktiesteitä on näkyvissä, pitää ohjaajan pystyä kiihdyttämään vauhtia huomattavasti. Sen verran kovan spurtin Tarmo ottaa aina A:lle ja puomille mentäessä.

Nyt pitäisi sitten laittaa harkintaan taas ihan jopa kisoihin ilmoittautuminen. Edellisista starteista on jo aikaa, mutta onhan tuota kehitystäkin kuitenkin tapahtunut... ja ennen kaikkea sitä rauhallisuutta ja varmuutta on tullut lisää. Vaan mistä sitä rauhallisuutta saataisiin kisatilanteessa ohjaajalle? Kun tässäkin kohtaa jo pelkkä ajatus kisastartista vääntää vatsaa... Meille ei edelleenkään mikään menestys ole tärkeintä, vaan hauskan pito ja se että voi olla johonkin asiaan tyytyväinen, mutta jotenkin silti jännitys ottaa vallan. Mutta eipä siitä kait pääse eroon kun harjoittelemalla, eli kisoihin mars!?!!

Ei kommentteja: