tiistai 5. elokuuta 2008

Tarmolle ja Remulle kokemusta springereitten MeJä-mestaruudesta

Viikonloppuna rehkittiin Nokian metsissä springereitten MeJä-mestaruudessa. Viikonloppu oli tosi kiva, tosin tulosten puolesta mentiin tällä kertaa kokemusten haun puolelle. Alueella missä koe pidettiin on todella runsas peurakanta. Tällä kertaa se koitui sekä Tarmon että Remun kohtaloksi. Tarmon jäljelle jopa nähtiin menevän emä kahden bambi-lapsensa kanssa... No, ens kerralla sitten taas uudestaan!

Sekä Tarmo että Remu palkittiin kuitenkin hienoilla titteleillä ja leluilla. Tarmosta tuli "Metsänpoika" ja Remu valittiin "Suloisimmaksi Risukasaksi" :D Pojat varmasti tykkäsivät leluistaan enemmän kuin mitä olisivat tykänneet pokaaleista ja ruusukkeista...

Uskon että Tarmolla oli kuitenkin tosi kiva reissu. Varsinkin kun pääsi lauantai-iltana siskonsa Raisan kanssa leikkimään ja nurmikolla kellottelemaan. Laitan kuvia vähän myöhemmin sisarusten touhuista.

Terveisiä muuten Varnasta, Bulgariasta! Rankan viikonlopun jälkeen koitti maanantai aamuna kuuden jälkeen lähtö lentokentälle ja työmatkalle tänne etelän lämpöön. Sanotaanko näin että pirteämpänäkin on reissuun lähdetty ;)

Ei kommentteja: