tiistai 12. elokuuta 2008

Agilityä jälleen

Tiistaina oli taas agility-treenien aika. Viime viikon treenit jäivätkin väliin oman Bulgarian työmatkan takia. Viime viikonloppunakin oltiin vaan kotosalla, jotenka tällä kertaa ei ainaskaan Tarmon jaksamisesta treenien sujuminen olisi kiinni, kun ei vähään aikaan oltu tehty mitään. Jotenka jännitystä riitti kun mielessä pyöri se että oliko edellisten treenien ongelma tosiaan vaan se että Tarmo oli fyysisesti yli väsynyt...

Treenien tarkoitus oli pitää leikkimieliset kisat, kun tämä oli taas tämän treeni rupeaman vika kerta. Aikaa kyllä otettiin ja joitain virheitäkin merkkailtiin, mutta ei mitenkään kovin vakavasti. Eikä tietenkään mitään sijoituksia jaettu... :) Ratojakin oli muutamia erilaisia vähän eri tasojen mukaan. Tarmon kanssa päästiin vaikeimmalle radalle, joka oli tällainen:



Tarmo oli radalla aivan loistava! Varmaan parasta menoa ikinä... harmi vaan että itse mokasin puhjottelussa ohjaukseni kanssa, muuten suoritus olisi ollut aika täydellinen ja vieläpä sairaan nopea :) Pujottelu oli tuolla radalla loogisinta ohjata "väärältä" puolelta (juu, teidän ettei väärää puolta olekaan, mutta kun...), ja koiralle se ei olisi ollutkaan mikään ongelma, mutta kun ohjaaja on tällainen puoli-vammainen niin minkäs teet. Oma motoriikkani ei kerta kaikkiaan toiminut tuossa kohtaa. Ja kun en vielä ole vieroittanut Tarmoa kädellä ohjaamisesta niin sekaisinhan se meni. Eli koska oma ohjaamiseni niin että koira on oikealla puolella ei ole vielä varmaa, niin tässä kohtaa olisi kannattanut ohjata pujottelu toiselta puolelta koska oli "kilpailutilanne", vaikka se radan etenemisen kannalta olisikin ollut huonompi valinta.

Noh, kaiken kaikkiaan aivan älyttömän hyvä mieli jäi, ja nyt kun miettii taas tätä 10 kerran treenijaksoa, niin kehitystä on tapahtunut huimasti. Nyt meillä onkin parin viikon tauko, ja syyskuun alussa jatketaan taas :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa osaamista taas kerran :) Muistathan merkata kalenteriin springereiden agilitymestaruuden 26.10 Helsingissä. Tarmon on aika päästä jo virallisiin kisoihin, kun maxi-hypytkin sujuu ;)

Sinttu kirjoitti...

Nooh, sit on se keinu vielä... Toi 26.20. voi olla myös himpun verran "paha" päivä, kas kun 25.10. olis tarkoitus järjestää omat 30-v. juhlat ;-) Mutta katellaan nyt vielä =)

Anonyymi kirjoitti...

Miten meistä on jo tulossa kolmekymmppisiä?! Aika kuluu jotenkin ihan liian nopeasti...

Sinttu kirjoitti...

Älä muuta sano... itse en ainaskaan pidä itseäni yhtään yli parikymppisenä... Ne on varmaan nää pisamanaamat mitkä pitää nuorekkaana ;-)