keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Agilitya ja huumoria

Nyt olikin vaihteeksi ihan totaalinen kokonainen viikon tauko agilityssä ennen eilisiä treenejä. Ja oikeastaa totaalinen tauko kaikesta muustakin toiminnasta... Mutta se näytti taas vaihteeksi tehneen hyvää, Tarmo oli eilen tosi virkeä, räväkkä ja reipas - etten sanoisi jopa huumorimiehiä ;)

Treenattiin tällaista rataa:Radalla oli pari tiukka vastakäden haltuunottoa, muuten ratana aika helppo. Mutta sitten mukana oli meidän kannalta ne hankalimmat esteet: pujottelu ja keinu.

Pujotteluun lähestyminen oli 90 asteen kulmassa, mutta tällä kertaa suoraan "oikealta" puolelta. Ja sehän meni hyvin!!! Käytössä taisi olla 2/3 kepit, ja Tarmo pujotteli reippaasti ja itsenäisesti koko matkan ilman virheitä :) (pienellä vartalonohjauksella kyllä, mutta ilman kättä) Keinulle joutui edelleen houkuttelemaan namilla, mutta ei siinäkään muuten mitään ongelmaa ollut. Toisaalta Tarmo kävi sitäkin tarjoamassa pariin kertaan nousemalla alkukontaktille ihan itse. Jotenkin se selvästi haluaa suorittaa keinun, mutta sitten vähän jännittää pientä urheaa :)

Otettiin rata ensin pari kertaa putkeen sekä sitten lopuksi vielä jokainen kerran. Nuo kaksi ekaa kertaa meni hyvin ja Tarmo tosiaan oli jotenkin tavallista reippaampi ja iloisempi, jos se nyt on mahdollista. Sitten kolmannella kerralla ote vähän herpaantui, en tiedä ohjasinko itse jotenkin huolimattomasti, mutta Tarmo sai varsinaiset hepulit ja esitti illan huumoriosuuden. Varmaan se totesi että "kun ei kerta tule kunnon ohjeita, niin kyllä minä tästä itsekin suoriudun" ;) Se kävi suorittamassa esteitä ihan itse valitsemassaan järjestyksessä, eikä mikään käsky tehonnut... matkalle osui ainakin pussi, A, pöytä, hyppy... Mutta se mikä oli iloinen ylläri, Tarmo kävi myös suorittamassa pienen pätkän pujottelua ihan itse! Ihan kuin se olisi halunnut kertoa että "kyllä minä osaan, kunhan vain kerrot oikein mitä pitää tehdä!" :) Kerrassaan mainio tyyppi :)

Ei kommentteja: