tiistai 23. kesäkuuta 2009

Juhannuksen viettoa ja treenausta... ja lisää treenausta :)

Juhannuksena oltiin Santun ja Tarmon kanssa mökkeilemässä Saimaan saaressa. Kyllä oli pojilla kivaa kun pääsivät taas kirmaamaan vapaina pitkin metsiä, uimaan sekä läträämään pienellä suolla :) Ne ovat aina niin omassa elementissään mökillä, että vähän aina harmittaa niiden puolesta että asutaan kerrostalossa, eikä ole edes sitä pientä omaa pihaplänttiä.

Eilen illalla käytiin taas Tiinan kanssa Ojangossa treenaamassa. Ensin autoin Tiinaa ja Raisaa toko-liikkeissä apuohjaajana. Se olikin mielenkiintoista puuhaa kun samalla sai kuitenkin vähän vinkkejä omiinkin toko-treeneihin, jahka niitä taas jaksettaisiin jossain vaiheessa jatkaa.

Sitten otettiin Tarmon kanssa taas keinua ja keppejä. Edistytty ollaan, mikä on tosi kiva juttu. Keinu kaipaa edelleen eniten treeniä, mutta en usko että siihen kovin kauaa enää menee kun sekin sujuu ihan ilman ongelmia. Otettiin myös pientä radan pätkää, ja myöskin siinä oli kepit mukana. Ihan hyvin sekin meni kunhan vaan itse muistan kiinnittää huomiota siihen että käskyt tulevat ajoissa. Ja siihen etten omalla liikkeelläni "työnnä" Tarmoa pujottelussa väärälle puolelle alussa. Niin, ja taas huomattiin se että Tarmo saa aina hurjasti lisää virtaa ja vauhtia kun se joutuu olemaan vähän aikaa kentän reunalla kiinni seuraamassa kun minä tutustun esimerkiksi rataan :)

-----

Tänään oli taas vuorossa normaalit tiistain treenit. Ohjaajamme oli valitettavasti sairaana, mutta saimme treenailla vähän itseksemme. Otettiin tosi helppoa rataa, jossa oli mukana puolikkaat kepit, "väärältä" puolelta ohjattuna ja lähestyminen vähän vinossa kulmassa. Ja ne kepit sujuivat hienosti!!!

Sen jälkeen otin Tarmon kanssa keinua, ja homma päättyi niin että Tarmo suorastaan hinkumalla hinkui keinulle uudestaan ja uudestaan ;) Viimeisillä kerroilla pudotin keinua jo vähän reilummin, niin että Tarmo ei ollut ehtinyt päähän asti, mutta silläkään ei ollut mitään vaikutusta - tyyppi olisi vaan halunnut sinne uudelleen. Tämä alkaa vaikuttaa jo lupaavalta :)

Ihan lopuksi tein itselleni sellaisen harjoituksen missä oli puolikkaat kepit ja putki niin että niistä tuli ympyrä, tai oikeastaan soikio. Kepit sujuivat siihen malliin hyvin että lopulta liikuin itse enää alle metrin alueella, ja Tarmo teki itsenäisesti töitä. Ihan mahtava tyyppi :)

-----

Tässä vielä muutama kuva Juhannukselta loppukevennykseksi :)


Suolla lutrausta :)


Ihana kääpä! Mä haluun sen!! Mä tarviiiiiin sen!!!


Keppi-leikkejä :)


Hullun kiilto silmässä? ;)


Ai mitä? Puhuksä mulle?


Suolla on kivaa!


Hyvää Juhannusta!

2 kommenttia:

Kaisa Sirkiä kirjoitti...

Siulla on aina ihan huippumahtavia kuvia koirista, niiden perusteella ovat aika vauhdikkaita :) Ihme että saat ne osumaan aina kameraan. Me lähdetään huomenna kohti Lappeenrantaa.

Sinttu kirjoitti...

Heh, salaisuus on hyvä tuuri ja sarjakuvaus-asetus ;) Kyllä sieltä aina joku napsahtaa kohilleen. Terkkuja Lappikseen!