tiistai 2. kesäkuuta 2009

Hikistä hommaa

Sunnuntaina oltiin taas illalla Ojangossa Tiinan extra-treeneissä :) Mentiin tällä kertaa vasta ihan illalla kun oli sattumoisin kesän toistaiseksi kuumin päivä, lämpötila taisi päivällä kivuta noin 28 asteeseen! No, riitti sitä lämpöä vielä illallakin, eli kyllä siellä hikoilla sai ihan riittävästi.

Tapamme mukaan otettiin taas keppejä puolikkailla vinokepeillä sekä keinua. Molemmissa oli edistystä havaittavissa, hyvä niin. Oli varmaan edellisenä tiistaina hyvä juttu että kun Tarmo itsenäisesti nousi keinulle, annoin sille vaan naksun ja palkan. Nyt se nimittäin ihan kiltisti kipitti keinulle ylös asti ilman oikeastaan minkäänlaista epäröintiä. Keinu toki laskettiin vielä tosi hitaasti alas, ettei nyt vaan mitään uutta säikähtämistä tapahtuisi.

Lopuksi otettiin vielä kivaa radan pätkää että päästiin vähän vauhtiinkin. Radalla oli rengas, joka sujui taas ihan ongelmitta, vaikka olin eri kerroilla aina vähän eri kohtiin sijoittunut. Rata loppui puolikkaisiin suoriin keppeihin. Ekalla yrityksellä Tarmo lipsahti väärälle puolelle, mutta toka menikin jo sitten tosi hyvin. Tarmo suoriutuu niistä jo paljon itsenäisemmin, ja tosiaan se oli hyvä muutos mikä viime tiistain treeneissä otettiin käyttöön, että sanon "kepit" vain ihan alussa, ja loppuosan vaan kehun koiraa.

Lopuksi pisama-porukka pääsi vielä metsään, ja oi, niihin ihaniin kuraojiin kirmaamaan :D Missä se kamera on silloin kun sitä tarvitsisi!?

Tänään onkin vuorossa taas normaalit tiistain treenit. Saas nähdä miten ohjaaja itse osaa tällä kertaa keskittyä, viime aikoina kun ajatukset on vienyt lähes täysin työpaikkatarjous toisesta firmasta. Nyt se on sitten hyväksytty ja sopimus allekirjoitettu, ja nykyisessäkin työpaikassa asiasta ilmoitettu. Eli ei muuta kuin nokka kohti uusia haasteita :)

Ei kommentteja: