keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Aika rientää...

On se vaan kumma miten tuo aika kuluu niin nopeasti! Tekemistä ja ohjelmaa on koko ajan niin paljon ettei meinaa perässä pysyä. Viime aikoina nämä blogi-kirjoitukset ovat jääneet vähän vähemmälle, mutta yritetäänpä nyt vähän ryhdistäytyä.

Edellisen blogi-kirjoituksen jälkeen ei tosin kyllä treenimielessä tapahtunut kovin ihmeitä, menköön sekin kiireiden piikkiin tällä kertaa. Toissa viikolla meillä ei ollut Camillan vetämiä treenejä ollenkaan. Sen sijaan käytiin Tiinan kanssa kahteen kertaan Ojangossa. Treenattiin "normaaleja" juttuja, eli keppejä ja keinua, sekä lyhyitä radan pätkiä joissa keskityttiin siihen että pystyisin jätättämään Tarmoa pikku hiljaa vähän kauemmaksi. Eipä noissa treeneissä mitään ongelmia ollut. Kelit oli silloin tosi helteiset, joten se kyllä näkyi koirassa ja ohjaajassa (!?) hyytymisenä aika nopeasti.

Viime viikolla pidettiin ihan totaalinen treenitauko. Keskityttiin kotona vähän remontointihommiin, joten koirat olivat muutenkin vähän normaalia vähemmällä huomiolla. Se tuntuu aina silloin tällöin tekevän hyvää.

Eilen oli sitten taas vuorossa normaalit treenit Camillan kanssa Konalassa. Tehtiin todella haastavaa rataa, jossa oli paljon ansoja joihin koirat todennäköisesti syöksyisivät ;) Piti siis ohjata tarkasti ja mukana oli paljon tässä-tässä-tässä haltuunottoja vastakkaisella kädellä. Ja olipa sylivalssejakin! Niitä ei ollakaan treenattu kauheasti viime aikoina. Yllätyksekseni se sujui kuitenkin erittäin hyvin :)

Tässä rata:



Aluksi meillä meni Tarmon kanssa vähän sähläämiseksi, erityisesti kun piti ottaa tiukasti koira hypyltä (6.) vastakkaisella kädellä haltuun ja kääntyä melkein 90 asteen kulmassa putkelle (7.), ja suoraan edessä oli pussin (9.) suu houkuttelemassa. Ja putkessakin oli vielä molemmat päät houkuttimena vierekkäin, ja niistä piti ohjata tietysti siihen kauimmaiseen. Kun tarpeeksi viilattiin ja Tarmon alkuinto ja pahin vauhti oli saatu hyydytettyä, alkoi tuokin kohta sujumaan.

En muista milloin olisi ollut niin hikiset treenit kun nuo olivat! Huh! No, kyllä koirallakin roikkui kieli lähes polvissa... ;)

Ei kommentteja: