maanantai 28. syyskuuta 2009

Tarmo tarkkanenä treenijäljellä

Tänään pääsimme vihdoin ja viimein kesän (tai no nythän on vissiin jo syksy) ensimmäiselle jäljelle Tarmon kanssa! Tiina ja Sanna olivat käyneet eilen vetämässä jäljet Sipoon metsiin (Suur-kiitos siitä, toivottavasti ampiaisten hyökkäyksestä ei jää pahoja traumoja!). Tarmollekin tehty jälki oli tarkoituksella lyhyt ja helppo, pituus lienee ollut pari sataa metriä ja jäljellä oli vain yksi kulma.

Koska kyseessä oli harjoitusjälki, en päästänyt Tarmoa jälkiliinassa missään vaiheessa täyden matkan päähän, vaan pidin liinaa lyhyemmällä. Ja jos Tarmo yhtään yritti lähteä muualle (esim. lähellä olleelle toiselle jäljelle), en päästänyt sitä haahuilemaan. Vaan eipä tuota kovin paljoa tarvinnut ojentaa, Tarmo jäljesti tänään tosi varmasti ja reipasta vauhtia. Ehkäpä asiat ovat hautuneet pienessä päässä viime syksyn jälkeen :)

Metsässä olisi ollut suppilovahveroita vaikka kuinka paljon, tällä kertaa ei ollut ikävä kyllä aikaa jäädä niitä poimimaan. Olipa kiva tehdä pikainen reissu syksyiseen metsään! Harmi ettei saatu paikkaa tämän viikonlopun jälkikokeisiin, ellei nyt sitten peruutuspaikkaa ilmaannu. Niin, ja jännitettävää jäi kyllä vielä tulevaisuuteen siinä mielessä että matkalle osunut "telkänpönttö" väläytti hieman ikävästi valoaan takas päin tullessa...

Ei kommentteja: