lauantai 10. lokakuuta 2009

Agilityä, MeJää, kaatosadetta, sieniä ja hyvää mieltä :)

Nyt pitää oikein tsempata että muistaa parin viikon tapahtumat - kiirusta on taas pitänyt, mutta kyllä tässä koiratouhujakin on ehditty tekemään. Se on vaan tämä blogin kirjoittaminen mikä on jäänyt hetkeksi... =)

Viime viikon maanantaina käytiin siis jälkiharjoituksissa Tiinan avustuksella. Tiistaina oli agilitytreenit ja torstaina käytiin Ojangossa Tiinan kanssa agilitykentällä treenaamassa. Torstai-iltana sain myös mieluisan puhelun, saimme kuin saimmekin Tarmon kanssa peruutuspaikan MeJä-kokeisiin Oittaalle. Niinpä sitten lauantaina käytiin Sannan (Waden ja Loten äiskä) kanssa tekemässä ehkä maailman paras voittajaluokan jälki, ja sunnuntaina sitten itse Mejä-kokeisiin.

MeJä-kokeissa jälleen huono tuuri: kaatosade ja älytön määrä riistan jälkiä. Tulos siis nolla, mutta kyllä Tarmosta taas huomasi että se oikeasti osaa homman. Arvostelussakin tuomari lopetti lauseeseen: "Tarmo on innokas ja osaava jäljestäjä, jota tänään muut hajut sotkivat liikaa" :) Kaiken kaikkiaan jäi taas ihan super-hyvä mieli jälkikoeviikonlopusta, vaikka välillä tuli kastuttua läpimäräksi ja jäädyttyä puolikuoliaaksi... kyllä se silti vaan on kivaa touhua. Kiitos myös Sannalle seurasta - oli tosi kiva viikonloppu!

Ai niin, tulihan sieltä metsästä muuten taas poimittua puoli muovikassillista suppilovahveroitakin... ;)

Tämän viikon tiistain agiiltytreenit piti jättää väliin, koska juuri sille illalle sattui töitten puolesta ulkomaalaisia vieraita kaupunkin. Tällä viikolla ei myöskään tehty mitään ylimääräisiä agi-treenejä.

Ensi viikolla tuleekin pieni muutos treenikuvioihin. Pääsemme Tarmon kanssa osallistumaan HSKH:n/Springereiden kisaavien agilitytreeneihin. Ne ovat ensi viikosta alkaen joka toinen viikko perjantaisin. Tiistain treenit jatkuvat edelleen normaalisti joka viikko.

Hmm... ensi viikon sunnuntaina olisi edessä myös ihan kisa-startti - saas nähdä miten siellä menee. Itelle tärkeää olisi taas että voisi olla johonkin asiaan tyytyväinen. Ei niinkään että pitäisi saada tulos.

Ei kommentteja: