perjantai 20. marraskuuta 2009

Kiirettä, treeniä, kisoja...

Aika rientää ja tekemistä on niin paljon ettei kerta kaikkiaan ole aika riittänyt blogin päivittämiseen viime aikoina! En nyt jaksa käydä treeniraportteja väsäämään. Sanottakoon vaan että treenattu on, ja ahkerasti. Treenit ovat sujuneet tosi hyvin viime aikoina, yleensä aina voi todeta jonkun asian menneen eteenpäin. Lisäksi on ehditty mökkeillä, käydä sienessä, ja allekirjoittanut on osallistunut urakalla koirayhdistystoimintaan. Ai niin, ja töissäkin on tullut käytyä ja ylitöitä tehtyä. On se kumma kun töitten tekeminen haittaa välillä harrastuksia!?!?

Oltiin pari viikkoa sitten agilitykisoissa jotka olivat samalla springereiden mestaruuskisat. Tällä kertaa homma "lähti lapasista" aivan totaalisesti ;) Ekassa startissa suoritettiin yksi este, jonka jälkeen piiiuuuuuuu. Tokassa startissa kaksi estettä ja jälleen piiuuuuuu! Tarmolla oli aivan super-hauskaa, omistajalla ei niinkään sillä hetkellä (kyllä se oikeesti treeneissä osaa!), mutta eihän tolle jälkeen päin muuta voinut kun nauraa. Liekö sitten Tarmo vetänyt porot nokkaan kun sen edellisenä päivänä trimmasin kauttaaltaan (se ei oikeen arvosta kyseistä puuhaa), vai oliko ihan vaan kivaa päästä uuteen halliin jossa yleisö ja muut koiratkin ovat niin kivasti lähellä kehän reunalla. Noh, aina pitää yrittää.

Tänä viikonloppuna lähdetään yrittämään uudestaan samaiselle Purina-areenalle. Edessä on taas kaksi starttiä, katsotaan miten käy tällä kertaa!

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

No, kuinka kävi tällä kertaa kisoissa?