lauantai 9. helmikuuta 2013

Tarmolle ensimmäinen LUVA-nolla!

Iloisia uutisia Ojangosta! Kisattiin tänään Tarmon kanssa Henri Luomalan tuomaroimilla hyppy- ja agility-radoilla. Tarmo oli tänään tarkkana! Tuloksena hyppyradalta ensimmäinen LUVA-nollamme, eli virheetön suoritus ja aika alle ihanneajan. Jee! Huimaa ei vauhti ollut, mutta riittävää. Sijoitus 8. eli ei ihan viiden joukkoon palkintopallille ;)

Agility-radalta tuloksena HYL, mutta meininki oli iloista ja jo huomattavasti vauhdikkaampaa. Jälleen kaksi kieltoa puomilta. Peiliin voi katsoa hieman, en meinaan ohjannut Tarmoa kunnolla puomille, vaan luotin siihen että se vetää puoleensa kuten yleensä. Vaan ei nyt. Uusiksi kunnolla ohjaten, mutta ei vieläkään. Kolmannella kerralla sentään kyllä.

Jokin pieni pelko tai epävarmuus ilmeisesti keinuun liittyen tuossa nyt on. Pitää alkaa antamaan molemmilta esteiltä super-palkkaa, sekä ottaa käyttöön tupla-käskyt molemmille: "puomi-kiipee" ja "keinu-nami".

Kolmas kielto tuli radan lopusta kun tyyppi päätti tulla putkesta ulos samasta reiästä mistä meni sisään ;)

Näyttää muuten aika hyvältä Jangas-päivältä kokonaisuudessaan :) Kasvattaja-Tiina kisasi Essin kanssa hienosti saaden myös maxi-ykkösistä agility-radalta nollatuloksen, mutta aivan hiuksen hienosti yliaikaa. 5. sija kuitenkin, eli palkintokassin kanssa kotiin :) Ella sai Tiinan kanssa medi-kakkosista nollan ja aikakin on alle ihanneajan. Kakkosluokassa LUVAn saaminen on vaan astetta hankalampaa, eli tällä kertaa ei vielä nousunollaa. Mika ja Pipsa sijoittuivat myös melko korkealle (6.) 5 virheellään maxi-kakkosissa. Peukut pystyyn vielä Ellalle ja Pipsalle hyppyradoille. Tuloksia voi seurata täältä: http://www.hskh.net/Agility/HSKH2012/20130209.html

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tuhannesti paljon Onnea Tarmolle ja Sintulle!!!

Mika kirjoitti...

Suuret onnittelut!!