keskiviikko 3. syyskuuta 2008

City-koirat Töölössä

Ensimmäinen yö sijaiskämpässä takana. Aika levotonhan tuo yö oli... päästiin nukkumaan vasta tosi myöhään ja nuo koirat valvottivat pariin otteeseen. Ikävä kyllä äänieristys ulko-ovesta rappukäytävään ei ole kovin kummoinen, joten Tarmo ilmoittaa kyllä hyvin äänekkäästi kuulleensa milloin minkäkin äänen. Santtu ei ihan niin innokkaasti mutta yhtyy kyllä välillä kuoroon. Kämpästä saa kyllä väliovia kiinni, mutta ei sekään yöllä poista ongelmaa kun muuten on niin hiljaista. Koska tuo tilanne ei voi kovin kauan jatkua, ja pakko kuitenkin pystyä välillä koiria jättämään tänne yksinkin, niin ajattelin kylmästi kokeilla sitruunapantaa. Sen tiedän että Santtuun se tehoaa jo heti kun se vaan näkeekin pannan, Tarmosta en vielä tiedä kun ei ole koskaan kokeiltu. Yksi toimimaton panta löytyy kotoa, se käy Santulle, ja toinen saadaan kaverilta lainaan. Toivottavasti tepsii :)

Lähin koirapuisto löytyy tuosta ihan melko läheltä Taivallahdesta. Tänään aamulla käytiin siellä ja varsin mukavaa menoa siellä näytti olevan. Ensinnäkin kävelyreitti sinne meren rantaan on tosi kiva, lähestulkoon pelkkää puistoa ja viheraluetta. Tänään tavattiin leonberginkoira Valtteri sekä x-rotuinen 4kk pentu jonka nimi meni kyllä ihan ohi. Varsin mainioita leikkikavereita olivat, eikä edes Valtterin kokoero haitannut. Rajasaaren koirien ulkoilutusalue on myös tosi lähellä, eli sinne pitää kyllä suunnata joku päivä.

Ihan luottavainen olen kyllä sen suhteen että miten koirat tänne sopeutuvat. Tietysti se on aikamoinen stressiannos niille näin alkuunsa, mutta eiköhän se siitä. Tarmo ei haukkumista lukuunottamatta ole ollut moksiskaan, mutta Santusta huomaa pienen hermostumisen.

Kuten niin monissa töölöläis-asunnoissa, niin täälläkin on nukkumaparvi. Sinne menevät onneksi ihan tukevat portaat, eli koirat pääsevät sinne melko helposti. Agility-koira Tarmolta kiipeäminen käy jo aika sujuvasti molempiin suuntiin, Santtu vähän arastelee alaspäin tulemista, ovat ne kuitenkin aika jyrkät portaat :)

Ei kommentteja: