sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Muutto kotiin & agilityn mm-kisat

Viime viikonloppuna pääsin seuraamaan agilityn mm-kisoja Helsingin jäähalliin. Oli kyllä aivan mielettömän hyvä tunnelma, meininki oli kuin todella kiihkeästä jääkiekko-ottelusta. Hyvä tunnelma ja reilu meininki huokui koko tapahtumasta. Jännitystäkin riitti niin että ihan pahaa teki. Totesinkin Tiinalle että enhän minä voi itse koskaan lähteä Tarmon kanssa kisaamaan kun muittenkin puolest jännittää noin paljon... ;) Seli seli...

Suurin osa maxi-koirista oli yllättäen bordercollieita. Etelä-Afrikan joukkue yllätti Bretonillaan, joten päätin ottaa pätkän radasta myös videolle. Kävi sitten niin että tämä samainen pätkä kelpaa esimerkiksi siitä että ei se aina mene ihan niin putkeen tuollakaan tasolla... ;)



Sunnuntaina seurasin myös kisojen virallisia päättäjäisiä. Oli hauska huomata että monet maajoukkueet olivat panostaneet myös koko joukkueen ulkoasuun koiria myöten. Osalla joukkueista oli ohjaajilla ihan maajoukkuetyyliin verryttelyasu tms, ja tosiaan koirilla myös joko pienet viitat tai ihan koko puvut. Hauska ilmiö :)


Ranskan tyylinäyte


Näin Belgiassa...


Canada!

Niin, tulihan sieltä Suomeen sitten jännittävien vaiheiden jälkeen yksi mitalikin: Jouni Orenius voitti bordercollie Yokon kanssa Maxien henkilökohtaista mm-pronssia!


Viime sunnuntaina päästiin illalla vihdoin muuttamaan kotiin. Koirat olivat aivan innoissaan kotiin pääsystä, kun ensin pakkauksen aikana stressasivat Töölön päässä. Nyt tuntuu elämä taas jotenkin niin rauhalliselta. Koiratkin vaan ottavat rennosti ja makailevat.


Pojat odottavat jo kotiinpääsyä...

Ei kommentteja: