maanantai 30. maaliskuuta 2009

Talven viimeiset rippeet...

Päästiin pitkästä aikaa viikonloppuna mökille Kiskoon! Ihanaa vaihtelua, kun saa vaan ottaa rennosti eikä koiriakaan tarvitse erikseen lähteä ulos lenkittämään - sen kuin vain päästää ovesta ulos. Ja toki tulee itsekin sitten vietettyä tavallista enemmän aikaa ulkona.

Pojat olivat aivan riemuissaan! Sen taas suorastaan näki niiden naamasta saman tien kun perjantaina päästiin perille, että ne vaan yksinkertaisesti ovat tosi onnellisia kun mökille pääsevät.

Koko viime viikonhan oli täällä pääkaupunkiseudulla aivan upea ilma. Tietysti nyt sitten viikonloppuna keli vaihtui lumituiskuun ja nollakeliin sekä sen jälkeen ihanaan loskaan. No, niinhän sitä sanotaan että näin keväällä uusi lumi on vanhan surma, eli kohinahan tuolla ulkona nyt käy, ja eiköhän tämä ollut talven viimeinen pyristys. Olisin vaan niin kovasti halunnut ottaa upeita aurinkoisia kevät-talvi-valokuvia uudella kameralla (= siis opetella sen käyttöä), mutta vähiin jäi mahdollisuudet. Sunnuntaina sentään ei enää tuiskuttanut ja pääsin kameran kanssa ulos, mutta muuten olosuhteet kyllä kuvaamisen kannalta oli tosi hankalat (=en vaan osaa käyttää uutta kameraa). Tässä nyt kuitenkin jotain otoksia, vähän hämäriä ovat :)


Tuolla ne oravat on...


Jee!


Jos mä tässä tarpeeksi kauan odotan, niin ehkä sieltä lintulaudalta tippuu tipuja suuhun...


Jee-jee!


Tarmo vauhdissa!


Tarmo tarkkana!


Kivaa!


On niin kivaa että pitää ihan piehtaroida :)


Ulkona riehumisen jälkeen maittaa uni...

Ei kommentteja: