maanantai 3. maaliskuuta 2008

Agilitya ja uimista

Eilen sunnuntaina päästiin lähes koko pentueen voimin treenaamaan agilitya Hyvinkäälle Aptus-halliin, ja sen jälkeen vielä uimaan ja puljaamaan koirakylpylään! Ja kyllä sitä riemua riittikin... Paikalle olivat päässeet Kati-mummo, Täplä-äiti sekä pentueesta Nuppu, Raisa, Remu, Tico ja Tarmo.

Päivä alkoi siis agilityn treenaamisella. Tiina oli suunnitellut meille kivan mölli-radan, jossa siinäkin haasteita oli ihan riittämiin. Tuntui että Tarmon kanssa oli taas muutenkin vähän enemmän haasteita kun edellisellä treenikerralla. Herra oli taas sitä mieltä että tuoksut ja kaverit olivat paljon mielenkiintoisempia kuin minä. Tosin, aina silloin kun Tarmo malttoi, kontakti oli tosi hyvää.


Iloinen ilme agility-kentällä :)

Sellainen huomio treenaukseen, että nyt kun ollaan tuolla Konalassa sisähallissa totuttu pieneen tilaan, lyhyisiin välimatkoihin ja väkisinkin aika läheltä ohjaamiseen, niin nyt kun päästiin isoon tilaan missä välimatkat ovat välttämättäkin pidempiä, niin eipä sujunutkaan ohjaaminen ihan samaan malliin. Pitää siis jatkossa keskittyä enemmän Tarmon eteenpäin lähettämiseen ja irtoamiseen. Jännää on että tuolla Konalassa hallissa treenatessa Tarmo on kyllä irronnutkin ja mielestäni siellä tunnistanut esteetkin ihan hyvin tähän asti, mutta nyt tuolla uudessa isossa hallissa tuntui kun koira ei olisi kuullutkaan kyseisten esteiden nimiä.

No, ei kaikki tietysti aina voi mennä niin hyvin... katsotaan mikä on "päivän kunto" taas huomenna treeneissä ;) Saatiin myös hyviä uusia treenivinkkejä Tiinalta, joita pitää ehdottomasti jatkossa harjoitella.

Agility-treenien jälkeen saatiin kuin saatiinkin koko kööri istumaan yhteen riviin ilman omistajia/ohjaajia, ja taisi sieltä jokunen onnistunut kuvakin tulla. Itse en valitettavasti tästä tapahtumasta ehtinyt kuvaa ottamaan, toivottavasti saan niitä kuitenkin jotain kautta.

Sitten olikin jo uinnin aika: ja voi sitä riemua! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti ja koko porukka oli aivan innoissaan. Tarmo oli vähän sitä mieltä että tytöt märissä turkeissaan ovat aivan ihania, jotan välillä keskittyminen meni ihan kokonaan johonkin muuhun kuin uimiseen ;) No, ei kait nuorta miestä voi siitä syyttää kun kokonainen "miss wet fur" lauma pyörii ympärillä... Kuvat kertoisivat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta vauhdista johtuen ne eivät ikävä kyllä ole kovin hyvin onnistuneita.


Majakka ja perävaunut...







Tarmo odottaa luiskalla...


Tarmo ja Remo odottavat että Tico noutaa lelun - herrasmiehet ;)


Nuppu ja Tarmo aidan eri puolilla


Uimahallin kahviossa uinnin jälkeen alkaa olla jo vähän rauhallisempaa ;)


Tarmo ottaa rennosti

Kotiin palatessa oli muuten aika väsyneen oloisia spanieleitä kyydissä. Tarmokin piti ihan tönimällä herättää kotipihassa että nyt pitäisi herätä ja lähteä autosta ulos... Kotona Tarmo joutui oikein komentamaan Santtua että anna mun nyt olla rauhassa, väsyttää. Pieni urhea koira =)


Onnellinen ja väsynyt :)

Ei kommentteja: