sunnuntai 5. lokakuuta 2008

MeJä-kokeet Oittaalla

Tänä viikonloppuna kävimme vaihteeksi Tarmon kanssa MeJä-kokeissa Oittaalla. Uskomatonta, mutta meille sattui jälleen se sama jälki millä ollaan käyty kaksi kertaa aikaisemminkin. Tuloskin oli edellisten kaltainen, kaksi hukkaa, lopputulos avo3 27p.

Eka hukka tuomittiin aika alussa ensimmäisellä pätkällä, tuuli painoi parkkipaikalta tuoksut ja Tarmo koukkasi jäljen keskeltä melkein alkuun asti. Toinen hukka tuli vikalta pätkältä, hajut veivät mennessään. Opas tiesi kertoa että siinä kohtaa olivat edellisenä päivänä jälkeä tehdessään nähneet koiran ja ulkoiluttajan... ja Tarmo siis paineli juuri sinne suuntaan minne koira oli mennyt.

Kaiken kaikkiaan Tarmon työskentely oli tänään aika hosuvaa. Se teki aika moista pyörimistä jäljen molemmin puolin. Sitten taas ne hetket kun mentiin suoraan tarkasti jäljen päällä, oli vauhti sellaista että piti vähän jarrutella. Mutta mikä oli kiva huomata, oli se että työskentely parani loppua kohti, muuttui paljon suoraviivaisemmaksi kuin kahdella ekalla pätkällä.

Olipahan taas kerran kiva ja rankka viikonloppu. Tuntee taas jäsenissään tehneensä jotain. Tuota touhua kun tekisi joka viikonloppu olisi varmasti aika kovassa kunnossa. Niin, ja bonuksena mukaan tarttui lauantaina jälkiä tehdessä ja tänään purkaessa mukava määrä suppilovahveroita :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut tuloksesta! Varmassa tulostahdissahan Tarmo on, eiköhän se ykkönenkin sieltä pian tule. Tai ainakin ensi keväänä, jos nyt ei enää tänä syksynä ehdi kokeeseen. Remun kanssa oltiin tänään "remuilemassa" tokokokeessa, mutta jäätiin useamman mokauksen takia ilman tulosta (pisteitä 91). Hypystäkin tuli kuin sattumalta hyppynouto, kun avo-luokan jäljiltä kehään jäänyt merkkitötterö lensi kovassa tuulessa hypyn taakse juuri ennen meidän vuoroa. Reemuhan tähtää suoraan noihin ylempiin luokkiin.. ;) Kyllä nouto aina paikallaan seisomisen voittaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vielä kerran Tarmolleja eritoten hienoa, että into ja vauhti lisääntyy. Niin tuntuu kyllä käyvän teille joka lajissa ;)

Koskas ne teidän ekat agiliitokisat on?! Kisoja olis esim. 19.10 Hyvinkäällä, 1.11 Vantaalla, 8.11 Lohjalla, 16.11 Helsingissä ja 6.12 Helsingissä. Kasvattajatäti voi sitten tulla Riesan kanssa kannustusjoukkoihin :)

Sinttu kirjoitti...

Kiitoksia molemmille :)

Niin, Oittaalla on itseasiassa tänä syksynä mahdollisesti vielä yhdet kokeet, marraskuun puolessa välissä, JOS vain sää sallii. Sinnekin ollaan ilmoittauduttu, eli ehkäpä päästään vielä tänä syksynä kokeilemaan onnea ;)

Remulla on selvästi rima korkealla, pitäähän tavoitteita olla!

Mitä niihin agility-kisoihin tulee niin katellaan nyt... ;---) Pitäis ehtiä viilaamaan sitä keinua ja keppejä oikein urakalla, mutta ei tuo aika ja energia oikein meinaa riittää ylimääräisiin treeneihin. Mutta hiljaa hyvä tulee. Myönnettäköön että kävin kyllä jo kisakalenteria vilkuilemassa ja harkitsin lisenssin hankkimista... et kyllä tässä vielä jonain päivänä yllätän.

Kannustusjoukkoja tosiaan sitten varmasti tarvitaan, ainakin siihen etten viime hetkellä muuta mieltäni kisapaikalla ja juokse karkuun ;)