perjantai 30. tammikuuta 2009

Tarmo ja Santtu torstain agility-treeneissä

Eilen taas saatiin vaihteeksi vähän juosta agility-kentällä! Tarmon kanssa meni alku aivan sähläämiseksi, se kävi niin kovilla kierroksilla kun joutui ensin odottamaan koko muun porukan treenausta ennen kuin esteet nostettiin maxi-korkeuteen. Meillä meni varmaan ekat 10min siihen että sain sen pysymään paikoillaan lähdössä edes hetken... kaiken laisia omatoimisia suorituksia kyllä nähtiin aluksi ;) Pitää varmaan alkaa vaatimaan Tarmolta vähän lisää (siis huomauttaa vähän napakammin jos ei tyyppi meinaa esim. kestää paikoillaan), sekä muistaa jotenkin aina purkaa noita kierroksia ennen kuin lähdetään radalle. Huono homma tossa on vielä se, että Tarmo vetää näemmä sitten vielä tosi helposti porot nokkaan, kun alku menee tuollaiseksi sähläämiseksi... ja sitten alkaa haahuileminen ja nuuhuaminen kun mitään "jännää" ei heti tapahdu.

Tällainen oli meidän rata tällä kertaa:



Haastavimmat kohdat oli alun putkeen meno kauimmaisesta päästä, sekä sitten kepit. Meiltä kyllä sujuu kepit "oikealta" puolelta ohjattuna ihan hyvin, mutta "väärältä" puolelta treenaaminen on jäänyt aivan liian vähälle, eikä siitä meinannut tulla mitään. Hohhoijjaa...

Kivasti koirat hakivat puomin päät tällä kertaa, kun viimeeksi teho-treenattiin sitä. Tälläkin kertaa oli vielä hypyn siivekkeet apuna mukana, varmuuden vuoksi.

Santtu-setä oli treeneissä mukana taas pitkästä aikaa. Ja voi sitä riemua!!! Se pääsi lopuksi kentälle ja oli aivan innoissaan. Hypittiin vähän hyppyjä ja käytiin putkessa. Voisin jopa väittää että Santtu oli nopeampi kuin Tarmo, ja teki ihan mielettömän tiukkoja käännöksiä jne. Jee!

Ei kommentteja: