perjantai 9. tammikuuta 2009

Uusi Vuosi 2009

Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta... mutta sehän ei tarkoita sitä etteikö mitään olisi tapahtunut, päinvastoin ;) Agility- ja ToKo-treeneissä käytiin ahkerasti Jouluun asti. Nyt täytyy vaan todeta että en kyllä enää muista treenien yksityiskohtia, eli tarkat tiedot jääköön nyt kertomatta.

Agilityssä keskityttiin vaikeisiin ohjauskuvioihin sekä monella eri tavalla putki-A-ansoihin. Vikalla agility-kerralla meillä olikin sijainen koulutusohjaajana. Camilla oli tehnyt hänelle paperille radan valmiiksi. Tämä sijainen oli aivan ihmeissään että osaatteko tosiaan tällaisia ratoja vaikkette ole vielä kilpailleetkaan!? Että tämähän on selvä 3-luokan rata!?! No, sellaisia me treenaamme jatkuvasti, se kertokoon kaiken tarpeellisen... =)

Tokossa lähinnä kertailtiin kaikkea mahdollista viimeisissä treeneissä, sekä saatiin joululomalle kotiläksyjä.

-----

Vuosi vaihtui mukavan rauhallisissa merkeissä. Santun kanssakin oli varmasti helpoin uusi vuosi ikinä! Se ei pelännyt läheskään niin paljon kuin ennen, sen sai jopa leikkimään ja rentoutumaankin. Tarmo oli tuttuun tyyliinsä lähinnä vain innoissaan ilotulituksista :)

Säät suosivat ulkoilijoita ja mökkeilijöitä. Jää oli jo niin paksua että siellä pystyi hyvin liikkumaan. Koirillakin näytti olevan tosi hauskaa vaikka liukasta olikin. Tässä muutama kuva.


Sipsuttelua peilijäällä!


Jää oli tosiaan niin peiliä että se heijasti kaiken.


Hurjia paini- ja takaa-ajoleikkejä ei jäällä pystynyt tekemään, mutta aina on aikaa vähän supista :)


Tarmo leikkii Jeesusta ;) Ei vaan, ei se vettä ole vaan jäätä...

-----

Eilen päästiin vihdoin taas agiliitelemään. Ohjelmassa oli tällä kertaa ihan vaan yksittäisiä esteitä, mikä oli hyvä asia paristakin syystä. Sen takia että edellisellä treenikerralla olin huomaavinani aika monella koirakolla motivointiongelmia, aika helposti koirat vain lähtivät haahuilemaan ja keskittyivät lähinnä nuuhuamiseen. Toinen syy oli se että allekirjoittaneella oli nilkka vaihteeksi solmussa eikä kovaa juokseminen olisi ollut kovin viisasta =)

-----

Ai niin, ollaan lähdössä reissuun 16.-25.2. ja koirat kaipailevat hoitajaa. Eli jos tiedät jonkun joka haluaisi tulla meille asustelemaan ja huolehtimaan pisamanaamoista tuoksi ajaksi, olisin erittäin kiitollinen yhteystiedoista :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hurjia ja mainioita kuvia peilikirkkaalla jäällä... Etenkin toi Tarmon jeesustelu :)

ja eikun kisaaman (toistanko itseäni :D), jos tollaisia jo treenaatte. Raisakin pääsee huomenna vielä agiliitotreeneihin.