maanantai 6. huhtikuuta 2009

Pujotellaan...

Viime tiistain agility-treeneissä oli teemana pujottelu. Se kun kaipaa koko porukalla vahvistusta. Käytössä oli puolikas pujottelusta, ja sen molemmissa päissä putket. Tyyli oli vapaa, eli itse sai aina valita kummasta päästä meni putkeen jne, kunhan piti huolen siitä että meni molempiin suuntiin pujottelun molemmilta puolilta. Tätä mentiin aina muutama rundi, niin että homma loppui aina hyvään pujotteluun.

"Radasta" oli kaksi eri versiota, niin että pujottelu oli suoraan, sekä poikittain. Siis ensin näin:



Ja sitten näin:



Välillä käytiin vielä verhon toisella puolella treenaamassa privaatisti 1/4 keppejä, kukin omia parannuskohteita hioen. Oli kiva huomata että kun olin Tarmon kanssa tuolla omassa rauhassa treenaamssa, pystyin mm. lähettämään koiran edelleni suorittamaan tuon lyhyen pätkän ihan itsenäisesti.

Kivat treenit, koirista huomasti että tällä kertaa joutui pikku herneet päässä aika koville, kun kaikki olivat ihan kieli-poskella kolmen vartin jälkeen :) Sitten jätettiin taas homma hautumaan seuraavaan kertaan.

Vähän harmittaa kun en päässyt edellisellä viikolla torstain rata-treeneihin, ja pahalta näyttää etten pääse sinne tänä torstainakaan. Pitääkin yrittää kysellä Camillalta josko tuonne Konalaan pääsis vaikka tiistaina meidän treenien aikaan käymään tms.

Ei kommentteja: