sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

AgiRotu 2009 Nastolassa

Tänään oltiin siis edustamassa AgiRodussa Veikan Vaikeet -joukkueella. Kilpailevien maxien rata oli yllättävän helppo, toki siinäkin omat ansansa oli. Ja tällä kertaa toiveet toteutuivat, radalla ei ollut keinua. Hyvä niin :) Jos vertasi rataa esim. kilpailevien medien rataan, niin päästiin kyllä tosi helpolla.



Joukkueena tulos ei päätä huimannut, sijoitus oli varmaan kuudenkymmenen huonommalla puolella... mutta ei se mitään. Pääasia että oli hauska päivä ja hyvässä seurassa :) Remu ja Raisa suoriutuivat osuuksistaan erinomaisesti. Paavolla ja Tarmolla meni vähän haahuiluksi, mutta varmasti molemmilta löytyi niitä hyviäkin hetkiä. Tarmon kohdalla erityisesti radan loppuosa sujui tosi hyvin, varmaan sellaiset 10 viimeistä estettä. Eli loppuun voi olla todella tyytyväinen.

Eli oma tavoitteeni täyttyi: oli mukava päivä, voin olla johonkin osioon suorituksessamme tyytyväinen, ja jäi hyvä mieli :)

Tässä vielä joukkueemme edustuspaidoissaan!


Kuvassa vasemmalta: Kaisa & Remu, Tiina & Raisa, Reetta & Paavo ja minä & Tarmo (ja ei, neljää walesia ei saa pysymään yhtä aikaa samassa kuvassa paikoillaan...)

Ei kommentteja: