keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Tiistaiset agiliidot

Aloitetaanpa viime viikon tiistaista. Silloin oli normaalit treenit Konalassa hallissa. Tehtiin tosi hauskaa ja helpohkoa rataa, missä oli pari tässä-tässä-haltuunottoa vastakkaisella kädellä, sekä puolikkaat pujottelut kahteen kertaan.

Tällä kertaa olin tarkkana niiden tässä-tässä-haltuunottojen kanssa (viisastuneena agirodusta ;)), ja ne menivätkin tosi hyvin. Koulutusohjaajamme sanojen mukaan "just nappiin", ja Tarmo teki kuulemma tiukemmat ja räväkämmät käännökset niissä kohdissa kuin pikku-biisonit. Nappiajoitus onkin aika tarkka, sehän on aivan niillä rajamailla että koira itseasiassa tekisi kiellon ja ehtisikin käännähtämään ennen estettä.



Tämän viikon tiistaina meillä ei ollut omia treenejä, mutta sen sijaan Tiina lähti kanssamme Ojankoon. Otettiin lyhyttä radan pätkää, jossa oli täyspitkät kepit. Kyllä ne kepit alkavat tosiaan sujua koko ajan paremmin ja paremmin. Treenattiin nyt myös sitä koiran jätättämistä, eli sitä että pystyisin juoksemaan itse Tarmosta vähän edellä. Lopuksi otettiin keinua, ja sekin sujui kivasti. Tällä kertaa ei annettu keinun pudota omalla painollaan, toisaalta siihen keinulle nousemiseen tuli vähän reippautta lisää. Oli taas kiva käydä ja hienoa että saa hyviä neuvoja! Lopuksi käytiin porukalla vielä kävelyllä, niin pääsivät autossa odottaneet Kati&Raisa sekä Walesin Prinssi Santeri Suuri myös vähän ulkoilemaan :)

Ei kommentteja: