lauantai 4. heinäkuuta 2009

"Veikan Vaikeet" jälleen Agirotuun

Huomenna on edessä sitten taas AgiRotu! Se on siis epävirallinen ja leikkimielinen rotujen välinen joukkuetapahtuma. Viime vuonna edustettiin walesinspringereitä aloittelevien sarjassa joukkueella "Veikan Vaikeet", joka koostui siis täysin Tarmon sisarusporukasta. Viime vuonna mukana oli Raisa, Remu, Tico ja Tarmo. Tänä vuonna Tico vaihtuu Paavoon, mutta muuten samoilla mennään. Niin, ja sarjana tällä kertaa kilpailevat (!).

Ei tälläkään kertaa osallistuta mihinkään pukukilpailuihin, mutta päätettiin sentään tehdä joukkueelle yhtenäiset paidat. Tiina kävi metsästämässä meille t-paidat, joihin minä taiteilin ja silitin kiinni kuvat. Niistä tuli aika hupaisat, vaikka nyt itse sanonkin. Kyllä nyt kelpaa edustaa ;)

Tällainen kuvitus on jokaisella paidan etupuolella:



Jokaisella on myös selässä samat tekstit, mutta sitten hihoissa kullakin on oman koiran nimi ja naama :) Muuten paidat onnistuivat hyvin, mutta nuo hihat olivat vähän hankalat silittää kiinni, joten niistä osa ei oikein onnistunut. Mutta ei se mitään, pääasia että tuo edessä oleva kuva onnistui :)

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihan mielettömän hienot!! Odotan jo innolla huomista, vaikka tänään kotiuduttiin Nastolasta vasta klo 23 jälkeen illalla Reetan ja walesikvartetin kanssa.

Kaisa kirjoitti...

Iso kiitos hienojen paitojen suunnittelusta! Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa :)

Sinttu kirjoitti...

No kuin myös! Kiva oli nähdä pitkästä aikaa, pitäis yrittää useamminkin kun 1-2 kertaa vuodessa :)

Ja ei kestä kiittää, kivaa tuo puuhastelu miun mielestä on niin mikäs siinä.