torstai 31. heinäkuuta 2008

Agiliitoa

Taas on aika vierähtänyt ja parit agility-treenit takana. Treeneissä on menty aika pitkälle samalla teemalla, eli kinkkisillä ohjauskiemuroilla. Jälkimmäisissä treeneissä tosin vaihteeksi vähän helpommalla radalla kun yleensä... ;)

Tarmosta on huomannut näissä parissa treeneissä että hieman on tainnut olla jalat hapoilla mökki-reissuista. Eli ihan sellaista vauhtia ei ole löytynyt kuin parilla edellisellä treenikerralla, mutta ilme on joka tapauksessa ollut hyvin "sähäkkä" ja keskittynyt.

Sellaisen huomion olen tehnyt että Tarmo alkaa joittenkin esteiden kohdalla kestää myös takaa leikkauksia, mikä on aika hieno juttu kun ajattelee meikäläisen vauhdissa mukana pysymistä silloin kun turbo-vaihde osuu kohdalle...

Viikko sitten tiistaina oli varsin mielenkiintoisia kiemuroita:



Tässä tämän viikon rata joka siis vaihteeksi oli vähän yksinkertaisempi, mutta kyllä siinäkin omat sudenkuoppansa oli, sekä tuli muutamia tosi hyviä ohjausvinkkejä.



Treenien lopuksi treenattiin Tarmon kanssa vielä yksittäistä hyppyä niin että rimaa nostettiin koko ajan pikku hiljaa aivan maksimiin asti, ja niin että Camilla naksautti naksuttimella aina hypyn jälkeen.

Ei kommentteja: