perjantai 4. heinäkuuta 2008

Eläimellistä menoa

En muista olenko koskaan maininnut sitä että Tarmo on pennusta asti katsonut aktiivisesti telkkaria. Ei nyt ihan mitä tahansa ohjelmaa vaan eläinohjelmia! Meillä näkyy Animal Planet -niminen kanava ja erityisesti sitä on tuijotettu pennusta asti nenä kiinni ruudussa. Santtu ei noteeraa moisia ohjelmia mitenkään, mutta Tarmo sitten senkin edestä.

Joskus, jos telkkarista tulee sellainen ohjelma missä koirat haukkuu, on välillä pitänyt vaihtaa kanavaa tai laittaa äänet pois, koska huuto ja haukkuminen on ollut niin hurjaa (ja siinä vaiheessa mitkään käskyt eivät varmastikaan mene perille).

Animal Planetilla tulee aika paljon "väliaikaohjelmaa" ohjelmien välissä sekä taukojen aikana. Siellä pyörii paljon vakiojuttuja joitten tunnusmusiikinkin Tarmo on oppinut tunnistamaan. Eli aina kun musiikki alkaa kuulua, Tarmo höristää korviaan ja katsoo telkkaria.

Eilen illalla katsoin Animal Planetia melkein pari tuntia, ja koko sen ajan Tarmo joko istui tai makasi jaloissani ja katsoi telkkaria kanssani. Noista vakio väliaikapätkistä yksi suosikki on se kun Thaimaalainen munkki on perustanut tiikereiden pelastuskeskuksen, ja tässä klipissä eräs tiikeri-äiti synnyttää. Jostain syystä tuo on yksi niitä joka on eniten kiinnittänyt myös Tarmon huomion. Eilen illalla koin vaan jotain mitä en vielä tähän asti ollut kokenut. Tarmo katsoi ja kuunteli tätä klippiä, ja alkoi ulvomaan! Joo, siis ihan oikeasti ulvomaan :) Varmaankin tiikeri-äitin synnytysäänet olivat jotenkin niin eläimellisiä että ne laukaisivat Tarmossa tällaisen reaktion. Harmi kun en itse hämmästykseltäni ollut tarpeeksi nopea ja saanut tätä nauhalle. Ehkä ensi kerralla sitten :)

Ei kommentteja: