lauantai 5. heinäkuuta 2008

Eläimellistä menoa osa 2

Eilen illalla katseltiin taas Tarmon kanssa Animal Planetia, ja sama ulvonta-reaktio toistui sen saman tiikeri-pätkän kohdalla! Tällä kertaa olin valmiina kännykän kanssa filmaamaan, ja tässä se nyt sitten on kaikessa huonolaatuisuudessaan. Molemmilla kerroilla vaikutti siltä että Tarmo itsekin hämmästyi reaktiostaan... se vähän vilkuili minua siihen malliin että ihan kuin olisi halunnut sanoa: "En mä voi tälle mitään... mun on vaan pakko ulvoa enkä ymmärrä miksi!"



Tarmo ulvoi samaan tyyliin vielä myöhemminkin illalla (tai yötähän se nyt varmaan jo oli ja naapurit tykkäs), tällä kertaa ihan tuossa käytävällä maaten vaan. Taisi jäädä pienellä karvakorvalla luontovideot pyörimään päähän ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Remun kanssa tässä kuunneltiin Tarmoa, ja velipoikaakin alkoi vähän "laulattaa" :D Meillä esiintyy kyllä samanlaista käytöstä Remulla, jonka suosikkeihin eläinohjelmat ehdottomasti kuuluvat. Varsinaisia laulavia lintukoiria! Ensi vuonna se voisikin olla meidän agirotujoukkueen nimi. Laulavat lintukoirat. No joo. Kun nyt ensin selvittäisiin kunnialla huomisestakin..

Sinttu kirjoitti...

Heh heh, tänä vuonna se osuvampi nimi joukkueelle olis varmaan ollut "Karjuvat Emännät"... ;-)