sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Kuvalinkki ja treeniä

Tässä linkki muutamaan kuvaan jotka Piiroisen Heidi otti Tarmon ja minun suorituksista edellisistä möllikisoista. Ekasta kuvasta näkee jo hienosti kuinka olen siinä kohtaa jo myöhässä, en tule saamaan koiraa haltuun (pitäis olla jo melkein tossa kohtaa ottamassa vastakädellä haltuun!), ja seuraava kuva tuosta tilanteesta olisikin se että Tarmo meni jo... =) Kiitos Heidille kuvalinkistä!

http://piisonit.galleria.fi/kuvat/13.5+M%F6lliagit+Ojanko/1505+009.jpg

Tänään käytiin taas Ojangossa Tiinan kanssa vähän treenaamassa. Kivasti meni: renkaassa ei ole enää mitään ongelmaa ja kepit (tällä kertaa ihan normaalit suorat ja täyspitkät) sujuu jo paljon paremmin, kunhan muistan olla ohjauksen kanssa tarkkana. Keinussa taas aluksi empimistä, mutta lopuksi sekin sujui vähän paremmin. Välillä otettiin motivoimiseksi muutaman esteen kivaa pätkää, jossa oli putkia, hyppyjä ja A. Ja taas huomattiin se että minun pitää vaan olla ohjauksessa tosi tarkkana ja terävänä, sekä uskaltaa luottaa siihen koiraan että kyllä se juoksee jos minä juoksen.

Lopuksi käveltiin vielä hetken aikaa metsässä, niin että koko koiranelikko pääsi vähän kirmaamaan: Sisarukset Raisa ja Tarmo, Santtu-setä ja Kati-mummo :) Kiva ilta!

Ei kommentteja: