maanantai 11. toukokuuta 2009

Teho-treeniä :)

Tarmon kasvattaja Tiina lupautui käymään kanssamme tässä lähiaikoina vähän teho-treenaamassa keppejä, keinua ja rengasta! Eilen illalla aloitettiin Ojangossa. Keppejä kokeiltiin vino-kepeillä, mitä ei Tarmon kanssa ole kertaakaan kokeiltu, ja ne sujuivatkin ihan kivasti. Siis eihän minkään näiden esteiden kanssa mitään varsinaista ongelmaa ole, mutta ainoastaan se sujuvuus ja varmuus puuttuu. Eli treenauksen puutetta :) Tänään taas jatketaan, huomenna on omat varsinaiset treenit ja keskiviikkona sitten taas epikset Ojangossa. Torstaina välipäivä ja perjantaina sitten taas ehkä epikset Puolarmetsässä.

Eilen teho-treeneissä kiinnitettiin huomiota myös aika paljon Tarmon haahuiluun, eli sen piti treenatessa olla koko ajan käskyn alla. Ja minun itseni pitää kiinnittää siihen koko ajan huomiota, ettei se pääse yhtään nuuhuamaan. Vasta sitten kun hihna laitetaan takaisin kiinni pääsee Tarmo "vapaalle".

No, nyt on ainakin motivaatiota treenata vähän extraa, sillä ilmoitin kuin ilmoitinkin Tarmon virallisiin kisoihin jo nyt toukokuulle. Hui :)

Seurasta sen verran että tällä hetkellä edustamme vielä HSKH:ta, mutta tarkoitus on siis edustaa Ketosen Camillan Ketterät-seuraa, kunhan seura virallistetaan. Varsin hidas on prosessi kyllä ollut, mutta enää puuttuu loppusuora eli Kennelliiton ja Agilityliiton hyväksynnät.

Eilen illan päätteeksi pääsin vielä tapaamaan Lotte-tyttöstä, joka on siis Tarmon siskon Raisan tytär. Aivan ihana tapaus! Tosi kivasti tyttönen ottaa jo kontaktia ja varsin reipaskin toinen oli. Ja leikkisä! Lotte pääsi kokeilemaan ihka-ensimmäistä vinkuleluaan, ja voi sitä ihmetystä ja riemua :D Lotte etsii vielä harrastavaa ja aktiivista sijoituskotia itselleen. Siitä saisi joku kyllä varsinaisen pakkauksen itselleen!

Ei kommentteja: