maanantai 4. toukokuuta 2009

Vapun viettoa

Vappuaattona lähdettiin koirien kanssa Kiskoon mökille. Tämä olikin kevään ensimmäinen mökkireissu niin että järvestä oli jäät lähteneet. Kun päästiin mökille, kului aikaa noin 15 minuuttia kun koirat olivat järvessä ja Santtu hanhijahdissa. Ei näytä melkein 10 vuoden ikä paljon jarruttavan tuossa touhussa. Noh, ei auttanut muu kuin soutuvene pika-pikaa vesille ja koiran noutoon (arveltiin keväisen jää-kylmän veden ja ekan uintireissun olevan sen verran rankkaa puuhaa ettei uskaltanut jättää koiraa hakematta). Santtu oli silmin nähden tosi tyytyväinen ja ylpeä itsestään kun oli päässyt hanhijahtiin ja sai vielä kyydin kotiin ;)

Vappupäivänä saatiin myös muita vieraita mökille ja heidän mukanaan tuli ranskanbulldoggi-poika Boris :) Ihan hyvin tulivat pojat juttuun, tosin vähän jotenkin vaikutti siltä että meidän pojat eivät oikein osanneet tulkita tuota jatkuvasti "röhkivää" pientä otusta. Niinpä esim. Tarmo joka yleensä on aika kova ja omapitäväinen eikä salli yhtään kenenkään koskea leluihinsa, antoi Boriksen ottaa lelut ja luut suuhunsa ihan nenän edestä. Hassua :) No, ihan loppuillasta näille kahdelle nuorelle urokselle alkoi ja tulla vähän kränää, joten loppuilta vietettiin eristyksissä.

Vieraiden reipas tytär Neea jaksoi puuhastella koirien kanssa. Kyllä saivat pojat kerrankin hakea palloa, frisbee:tä ja keppejä niin paljon kun vain jaksoivat. Ja taisivat nuo jokusen jalkapallopelinkin pelata. Tulipa sitten sekin päivä eteen että Tarmo ei enää illemmalla juossut pallon perään kun sitä heitettiin, uskokaa tai älkää ;)

Loppuviikonlopuksi tultiin takaisin kotiin, ja lauantaina saatiin vieraita. Näiden vieraiden mukana tuli myös whippet-tyttö Karkki pojille seuraksi. Tämä vierailu sujuikin erittäin hyvin, hienosti antoivat pojat tilaa vanhalle rouvalle ja käyttäytyivät muutenkin tosi rauhallisesti. Liekö sitten mökkireissulla, juoksemisella ja uinnilla ollut tekemistä asian kanssa ;)

Tässä muutama kuva mökiltä:


Vitsit että meillä on hauskaa, tuumaa Tarmo!


Tarmo tuulettaa korvia...


...ja Santtu tuulettaa korvia!


Tarmo kirmaa edeltä...


...ja Santtu perästä samalla tyylillä :)


Boris - rantaleijona!


Ihanat pojat rannalla :)


Välillä käytiin sisällä vähän rauhoittumassa - herkkä hetki =)


Jee!!!


Talon vahdit!


Tarmo "vinoilee" ;)


Tarmo lentää...


...ja Santtu lentää!


Pallohullu!


Pallohullu osa 2


Vahtikoirat asennossa!


Kukkulan kuninkaat!?

Ei kommentteja: