sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Möllikisoissa Puolarmetsässä

Perjantai-iltana lähdettiin taas reippaina möllikisoihin Puolarmetsään AST:n järjestämään nASTa-cuppiin. Tällä kertaa ei tosin jäänyt jälkipolville juuri kerrottavaa ;)

Tarmo ei ollut läheskään niin keskittynyt kun edellisellä kerralla. Se meni muutaman esteen aina tosi hyvin, sulavasti ja vauhdilla, mutta sitten päätyi aina haahuilemaan. Hajut kiinnostivat enemmän kuin agility. Tarmon naamalle oikein ilmestyi sellainen piruileva ilme että ähäkutti, hypi vaikka voltteja siellä mutta minäpä käyn nyt täällä vähän nuuhuamassa välillä. Sitten kun olin aikani siellä huutanut ja hyppinyt, niin johan taas mentiin ja vauhdilla ;)

Tuli mieleen sellainen juttu että edellisellä kerralla Ojangossa Tarmo sai rataan tutustumisen aikana katsella aika läheltä aitaan kiinni sidottuna, ja "kerätä kierroksia", kun Ojangossa meidän lähtönumero oli 6. Nyt tuolla perjantain kisoissa meidän lähtönumero oli vasta 17, joten Tarmo odotteli autossa. Mietin vaan, että voisiko se ollakin Tarmon suoritukselle hyväksi, että se pääsee niitä kierroksiaan keräämään kun näkee minut rataan tutustumassa? Eli kun sieltä palaan koiran luokse se käy tosi kuumana että mennään mennään mennään mennään heti heti nyt nyt!!! Pitää ensi kerralla siis kokeilla taas toisella tavalla :)

Tällainen oli rata:



Rata sinällään oli tosi helppo, lukuunottamatta muutamaa haasteellista valssausta, joissa saattoi tulla vähän kiire. Pahin paikka ainakin meille oli ehdottomasti hypyltä (nro2) putkeen (nro3) meno, koska siinä kohtaa koira todella helposti lukitsee puomin. Jälkeenpäin ajateltuna nyt ohjaisin tuon kohdan ihan toisin. Tarmo nimittäin sinkosi kohti puomia, mutta sain sen kyllä sitten käännettyä putkelle niin ettei tuosta kohdasta vielä hylkyä tullut. Mutta aikaa tuollaisiin ylimääräisiin kurveihin kyllä saa menemään.

Kivaa oli kyllä taas tälläkin kertaa. Mukavaa oli tällä kertaa erityisesti myös se että melkein meidän koko treeniporukka oli kisoissa mukana. Kaikilla muilla taisi mennä enemmän tai vähemmän harjoitteluksi, mutta Jeppe-biisoni&Miia sentään sijoittuivat mineissä kolmanneksi. Onnittelut heille :) Ensi viikon keskiviikkona otetaan näillä näkymin uusiksi porukalla Ojangossa!

Ei kommentteja: