maanantai 25. toukokuuta 2009

Mökkiviikonloppu ja treeniä

Oltiin viikonloppuna Kiskossa mökkeilemässä. Kivaahan se taas oli, tosin naapurin puolelle karkailevat koirat ja erityisesti naapurin kenkiä meidän puolelle kantava Tarmo The Kleptomaani aiheuttivat jälleen omat ongelmansa ;)

Lauantaina kävin koirien kanssa sellaisella 2,5 tunnin metsälenkillä. Tuo metsässä kulkeminen on kyllä niin rentouttavaa ja terapeuttista puuhaa että voisin tehdä sitä vaikka kuinka paljon. Kiire ei ole minnekään, ja välillä voi vaikka istahtaa mättähälle. Ja vieläpä samalla harrastaa lempipuuhaani valokuvausta.

Sunnuntaina tyydyttiin vähän lyhyempään, noin 1,5 tunnin lenkkiin.

Tässä kuvia lauantailta:


Metsän kuningas! (jolla kasvaa mänty päässä...)


Jiihaa!


MUN keppi!


Iloinen naama (joo, kyllä sillä tosiaan kasvaa mänty päässä!)


Korvat käppyrällä...


Tuonne suuntaan...


Slurps!


Matkalla jonnekin...


Kyllä, spanieli voi näyttää myös tältä ;)


Lääh!


Tarkkaillaan eri suuntiin


Lepohetki pellossa...


...mutta eihän sitä kovin kauan jaksa paikallaan olla :)

Ja tässä vielä muutama kuva sunnuntailtakin :)


Kyllä elämä täällä mökillä on ihanaa!


Korvat lepattaa!


Ihana metsäsika :)


Näyttää jo ihan kesäiseltä :)

Pojat ovatkin sen jälkeen olleet aivan totaalisen naatteja. Noihin metsälenkkeihin kun lisää päälle sen kaiken muun jatkuvan juoksemisen, nuuhuamisen, uimisen, oravien paimentamisen jne, niin ovat kyllä pojat saaneet taas urheilua kerrakseen. Tällä kertaa ei sentään käyty mitään vesilintuja jahtaamassa ;)

Vaan ei ole helppoa pienen agility-sankarin elämä! Sunnuntaina lähdettiin vielä illalla käymään Ojangossa treenaamassa Tarmon kanssa. Meitä olikin kiva porukka mukana tällä kertaa: Wade, Lotte ja Sanna, Niina, Paavo ja irlanninsetterin pentu Väinö sekä tietysti Tiina ja Raisa.

Treenattiin taas tuttuun tapaan keppejä ja keinua. Tarmosta kyllä huomasi että se oli TODELLA väsynyt. Reppana =) Kaikki liikkeet oli kuin jostain hidastetusta filmistä, mutta urheasti se suoriutui tehtävistään. Kepit meni ihan ok, mutta siinä keinussa on kyllä vielä tosi paljon tekemistä.

Lopuksi otettiin sitten vielä lyhyttä radan pätkää. Alku menikin vähän sähläämiseksi, jostain syystä Tarmo meinasi koko ajan juosta toisen hypyn ohi. Tätä ei olekaan näin selkeällä tavalla tapahtunut pitkään aikaan, päin vastoin, omasta mielestäni juuri tässä asiassa ollaan viime aikoina kehitytty paljon (esim. eka möllikisa-suoritus oli aivan loistava juuri tällä osa-alueella). Siis siinä että Tarmo osaa lukea ja hakea jo paljon paremmin esteitä. Noh, tottakai parantamista siinäkin löytyy paljon, mutta tällä kertaa laittaisin kyllä osa syyn koiran väsymyksen piikkiin :)

No, alkukankeuden jälkeen päästiin vauhtiin. Ja siihen että olipa ohjaaja taas hidas ja kömpelö ;) Tiina otti radan videolle, pätkä löytyy Jangas YouTube-kanavalta: http://www.youtube.com/user/Jangaskennel. Katsokaa ja ihailkaa kun ohjaaja on ekan putken jälkeen parilla hypyllä aivan totaalisen myöhässä ;)

Kiitos jälleen kerran Tiinalle kun jakset kerta toisensa jälkeen lähteä meidän kanssa treenaamaan ja antamaan vinkkejä :) On muutenkin hyvä kun tulee ohjeita eri henkilöiltä niiden omien normaalien treenien lisäksi.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Taas kerran oot saanut hienoja kuvia pojista :) Ja onnittelut vielä tuosta ekasta agistartista. Mekin oltiin mökillä, mutta kamera unohtui repun taskuun koko viikonlopuksi..