maanantai 11. toukokuuta 2009

Lisää teho-treeniä :)

Käytiin tänäänkin viilaamassa Ojangossa keppejä, keinua ja rengasta. Tänään Tarmo oli taas kuin eri koira, tosi kuuliainen alusta asti. On se vaan niin jännää miten se on aina päivästä kiinni!

Renkaan kanssa ei tänään ollut mitään ongelmaa, Tarmo suorastaan tarjosi renkaasta hyppäämistä useempaankin kertaan. Kepitkin menivät ehkä vähän sujuvammin kuin eilen, tosin sitten kun otettiin täyspitkät kepit käyttöön, tuli pientä hämmennystä mukaan. (Eilen otettiin siis vaan puolikkaita.)

Jotenkin se keinu tuntui tänään kaikkein hankalammalta. Ei Tarmolla tosiaan mitään totaalista kammoa sen suhteen ole, mutta jokin siinä kuitenkin vähän epäilyttää. Mutta kait sekin siitä :)

Tämä "teho-treenaaminen" on aika hauskaa, tulee käytyä useasti ja ei se koirankaan kannalta ole mitenkään liian rankkaa kun kestoltaanhan nämä treenit ovat reilusti alle puoli tuntia yhteensä.

Pieni Lotte-pisamanaama pääsi taas tänään lopuksi autosta ulos, ja ihan agilitykentällekin. Lotte pääsi kokeilemaan putkea, alastulokontakteja sekä vähän keinulla "keinumista". Tosi taitava (lue koiraäänellä) tyttö! Ja taas sai Tarmon vinkulelu kyytiä ;)

Ei kommentteja: